English

فرماندار چالوس:

ماه رمضان یک فرهنگ است/ باز تولید فرهنگی مورد توجه گیرد

فرماندار چالوس با بیان اینکه ماه مبارک رمضان یک فرهنگ است، گفت: بازتولید فرهنگی را بسیار مهم است و این موضوع حتی برای نسل جوان هم می تواند بسیار جذابیت داشته باشد.

ماه رمضان یک فرهنگ است/ باز تولید فرهنگی مورد توجه گیرد
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، یحیی یوسف پور در جلسه شئون فرهنگی شهرستان چالوس که با محوریت ماه مبارک رمضان و اجرای طرح ملی نهضت زندگی با آیه ها در محل فرمانداری برگزار شد با بیان اینکه ماه مبارک رمضان یک فرهنگ است، اظهار داشت: اگر هر وقت توانستیم تعالی روحی و فردی خودمان را داشته باشیم و جامعه نیز تأثیر پذیرد در واقع خوب عمل کردیم.

وی با تأکید بر اینکه باید بستر و زمینه های فرهنگی و دینی فراهم شود، ادامه داد: رویکردها در این حوزه باید مردمی باشد و به ویژه هیأت امنا و هیأت های مذهبی ورود کنند و این اثربخشی بیشتری دارد و یقیناً خدمت به دین و مردم کردیم.

فرماندار چالوس با بیان اینکه باید نگاه خودمان را گسترده کنیم، تصریح کرد: نگاه مردم به ویژه قشر جوان باید لحاظ شود و به زبان آنها صحبت شود.

وی با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان باید در سه مرحله روزه داری و عبادت، شب های قدر و جشن های مرتبط با این ماه مبارک دیده شود، عنوان داشت: عید سعید فطر روز شادی مؤمنان است و بنابراین بایستی برنامه ریزی خوبی صورت بگیرد تا اثرگذاری مؤثری داشته باشد.

یوسف پور بازتولید فرهنگی را بسیار مهم دانست و گفت: این موضوع حتی برای نسل جوان هم می تواند بسیار جذابیت داشته باشد.

وی در پایان افزود: کمیته ای در روستاها با حضور روحانیت و بسیج و ذی نفوذان روستا تشکیل شود تا برنامه های فرهنگی ماه مبارک رمضان تدوین و اجرایی شود.

در ادامه امام جمعه چالوس نیز با بیان اینکه چالوس از بسیاری از جهات از سایر شهرها برتر است، گفت: مسجد دائره المعارف زندگی است و بنابراین باید از ظرفیت آموزش و پرورش، دانشگاه، هیأت های مذهبی، شبکه بهداشت، جامعه ورزشی، اوقاف و به ویژه ظرفیت هنر در ماه مبارک رمضان بهره لازم را ببریم.

حجت الاسلام سید داود موسوی با اشاره به اینکه برنامه های ماه رمضان بسیار وسیع است، تأکید کرد: با اجرای محله مهدوی یا همان مسجد محوری در این ماه مبارک می توانیم با پیگیری مشکلات در همان محل با محوریت روحانیت، بسیج و هیأت امنای مسجد، آنها را حل و فصل کنیم.

وی با بیان اینکه چالوس یک شهرستان توریستی و مسافرپذیر است تأکید کرد: مسافران و گردشگران باید حرمت ماه مبارک رمضان را حفظ کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه