مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران خبر داد؛
تحقق مطالبات مردم کلاردشت در راستای بهبود کیفیت شبکه ارتباطی
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، از دستور ویژه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای تحقق مطالبات مردم شهرستان کلاردشت در راستای بهبود کیفیت شبکه ارتباطی این شهرستان خبر داد.

، اسماعیل اعزی در حاشیه این مراسم ضمن اشاره به مصوبات حوزه ارتباطات در سفر استاندار مازندران به شهرستان کلاردشت، از آغاز عملیات اجرایی ۴ سایت جدید تلفن همراه در مناطق شهری، روستایی و جاده مواصلاتی عباس آباد به کلاردشت خبر داد و اظهار داشت: در سال جاری تعداد ۱۲ پروژه ارتباطی و مخابراتی با اعتباری بالغ بر ۷۷۰ میلیارد ریال برای شهرستان کلاردشت طراحی و تصویب شد که از این تعداد تاکنون ۴ پروژه به بهره برداری رسیده و ۸ پروژه دیگر در مراحل بررسی، طراحی و انجام عملیات اجرایی قرار دارد.
وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت های ارتباطی برای شهرستان کلاردشت و پیگیری های مجدانه یونسی رستمی، استاندار مازندران و پولادی نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی در این خصوص، ادامه داد: اخیرا با پیگیری و مکاتبه نماینده مردم در این حوزه و سپس دستور ویژه دکتر هاشمی، وزیر ارتباطات در جهت تخصیص اعتبارات لازم برای انجام پروژه های ارتباطی، تعداد ۳ پروژه دیگر شامل احداث سایت های جدید تلفن همراه در روستاهای پیمبور، مکارود و جاده مواصلاتی عباس آباد به کلاردشت در دستور کار اپراتور های تلفن همراه قرار گرفت.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران گفت: با توجه به درخواست های مردمی در خصوص تقویت پوشش شبکه تلفن همراه در مناطق کردیچال، رودبارک و ارتقای تکنولوژی روستای ونداربن، پیگیری لازم در راستای ابلاغ پروژه های مدنظر به اپراتورهای تلفن همراه از مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت در حال انجام می باشد.
در ادامه پولادی نماینده مردم شهرستانهای نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت موضوع جاده مواصلاتی عباس آباد به کلاردشت که در طی حدود ۸ سال گذشته تاکنون پیگیر رفع مشکلات ارتباطی این محور در دولتهای مختلف بوده ایم، افزود: خوشحال هستیم که با حمایت های ویژه استاندار مازندران و پیگیری های فرماندار شهرستان، امروز فاز دیگری از احداث سایت تلفن همراه در این جاده مواصلاتی مهم محقق شده و از همه مسئولان امر در این رابطه، به ویژه وزیر ارتباطات و مدیرکل تابعه ایشان و مدیران اپراتور ایرانسل بواسطه انجام این اقدامات تشکر می نماییم.
گفتنی است؛ در پایان این مراسم با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا و مردم منطقه پروژه های سایت های تلفن همراه اپراتور ایرانسل در روستای طویدره و منطقه مدرس شهر کلاردشت افتتاح شد و عملیات اجرایی ۳ سایت جدید اپراتور ایرانسل در منطقه مِجِل کلاردشت، روستای پیمبور و تیاس جاده عباس آباد به کلاردشت آغاز شد.
ارسال نظر