مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران خبر داد؛
خدمات بشردوستانه جوانان هلال احمر مازندران به ۱۹۷ هزار نفر گردشگر نوروزی
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: تاکنون بیش از ۱۹۷هزار گردشگر و مسافر نوروزی از خدمات بشردوستانه جوانان جمعیت هلال احمر استان بهره مند شدند.

، غلامعلی فخاری با اشاره به فعالیت ۱۰۶ مرکز در طرح خدمات بشردوستانه جوانان هلال احمر استان در قالب ۱۵ ایستگاه سلامتی، ۴۶ اکیپ سیار پیاده دوچرخه سوار در قالب طرح سحاب،۱۵ فضای دوستدار کودک، ۱۵جایگاه پویش بهرفت و ۱۵ خیمه نماز اظهار داشت: از زمان آغاز اجرای طرح نوروزی جمعیت هلال احمر مازندران در ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا روز ۸ فرودین ۱۴۰۴ بیش از ۱۹۷ هزار نفر گردشگر و مسافر نوروزی با حضور در این پستها و جایگاهها خدمات لام را دریافت نمودند.
وی ادامه داد: از مجموع خدمات گیرندگان ۳۹ هزار و ۴۷۷ نفر در پست خدمات ایمنی و سلامت مسافرین،۸۱ هزار و ۱۷۵ نفر در فضای دوستدار کودک، ۵۶هزار و ۹۷۶ نفر در قالب طرح سحاب و ۱۹ هزار و ۶۲۶ نفر نیز در قالب پویش بهرفت بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اعلام مشارکت حدود ۲ هزار نفر روز عوامل اجرایی در طرح خدمات بشردوستانه جوانان هلال احمرمازندران گفت: تاکنون ۴۷ هزار بسته فرهنگی نیز توزیع شده است.
ارسال نظر