مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی:
اجرای طرح بهارستان در ۴۹۰روستای استان مرکزی در دولت سیزدهم
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی از اجرای طرح بهارستان در ۴۹۰روستای استان از ابتدای آغاز دولت سیزدهم تاکنون خبرداد.
![اجرای طرح بهارستان در 490روستای استان مرکزی در دولت سیزدهم](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/hhiBzRIWbixx/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6lvq_oenr7_/%D8%B9%DA%A9%D8%B3+%D8%A8%D8%B1%D9%82.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج مرکزی، محمود محمودی در حاشیه میز خدمت که در شهرستان اراک برگزار شد،افزود: همزمان با هفته دولت ،طرح اصلاح و بهینه سازی شبکه های توزیع برق در دولت سیزدهم در ۴۹۰ روستای استان به بهره برداری رسید.
وی بابیان اینکه علیرعم همه مسائل موجود،طبق برنامه ریزی ها و تلاش های انجام شده به وعده ای که دولت سیزدهم درخصوص نوسازی و بهسازی شبکه های توزیع برق در روستاها داده بود ،اجرایی شد و امروز نزدیک به ۵۰درصد شبکه توزیع برق روستای استان مرکزی در قالب طرح بهارستان بهسازی شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی افزود: این طرح شامل جابه جایی تیرهای موجود در معابر روستایی، اصلاح شبکه فرسوده، جمعآوری سیمهای فرسوده مسی و جایگزینی آن با کابل خودنگهدار، تعویض یا تقویت ترانسهای روستاها در صورت وجود مشکل و نصب پستهای جدید برق است ودر مجموع، با اجرای این طرح تمام شبکه برق روستاها به روزرسانی و اصلاح شده و معایب آن برطرف و شبکه پایداری در روستاها ایجاد شده و مشکلات شبکه به شدت کاهش یافته است.
محمودی ادامه داد: این طرح سال ۱۴۰۰ در ۲۴۰ روستا در سطح استان مرکزی با اعتباری در حدود ۱۰۰ میلیارد تومان و سال ۱۴۰۱ در ۲۵۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۶۰میلیارد تومان انجام شده و به اتمام رسیده و انجام بهسازی شبکه توزیع برق ۲۴۰روستای دیگر در برنامه سال جاری قرار دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی بیان کرد:بهسازی ۶۷۶ کیلومتر شبکه توزیع برق روستایی،جابجایی ۹۲۲۵ اصله تیر برق،تقویت و بهسازی ۱۳۳پست برق،برقدار شدن ۳ روستا وبرقدار شدن ۲۹خانوار عشایر از دستاوردهای صنعت برق ناشی از اجرای طرح بهارستان در استان مرکزی بود.
ارسال نظر