English

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی:

حفر و تجهیز چاه شماره دو آب شرب شهر ساروق

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: به منظور پیشگیری از تنش آبی شهر ساروق در سال آینده ، چاه جدید آب شرب این شهر حفر گردید.

حفر و تجهیز چاه شماره دو آب شرب شهر ساروق

به گزارش خبرگزاری موج مرکزی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اعلام این خبر اظهار داشت : چاه شماره یک  آب شرب شهر ساروق به علت تداوم خشکسالی ها با کاهش میزان آبدهی مواجه گردیده که با پیش بینی های انجام شده و با هدف بهبود وضعیت آبرسانی در آینده چاه شماره دو این شهر حفر و تجهیز گردید.

عباسی عمق چاه جدید حفر شده در شهر ساروق را ۱۲۲ متر عنوان نمود و گفت : این چاه تقریبا به فاصله ۴۰۰ متری چاه شماره یک حفر شده است و در آزمایش پمپاژ انجام شده ، ۸ لیتر بر ثانیه آبدهی دارد.

مدیر عامل شرکت اب و فاضلاب استان مرکزی اعتباری این پروژه را تا کنون ۱۱ میلیار ریال عنوان کرد و گفت : اجرای ۱۲۰۰ متر خط انتقال از دیگر اقداماتی است که در راستای بهرمندی مشترکین شهر ساروق از اب شرب سالم و پایدار در دست اجرا می باشد.

وی بیان داشت: شهر ساروق با جمعیتی بالغ بر۳ هزار و ۳۰۰ نفر از خدمات شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی بهره مند هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر