مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی خبر داد؛
تدارک ۵۰ عنوان برنامه ویژه هفته ازدواج در استان مرکزی
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: ۵۰ عنوان برنامه ویژه هفته ازدواج (۱۹ تا ۲۵ خردادماه) در این استان تدارک شد.
، «مسعود پیرایش» در نشست خبری هفته ازدواج استان مرکزی، افزود: راهاندازی مرکز مشاوره ازدواج و تحکیم بنیاد خانواده، راهاندازی کانون ازدواج آسان، افتتاح مراکز همسانگزینی، تجلیل از فعالان حوزه ازدواج، افتتاح طرح ملی وصال شیرین، انتشار تولید محتوا و تقدیر از فعالان اثرگذار در حوزه ازدواج از مهمترین برنامهای اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی در هفته ازدواج است.
وی با اشاره به اینکه ازدواج آسمانی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) نمونه کامل یک ازدواج موفق و الگو برای همه جوانان است، بیان کرد: اداره کل ورزش و جوانان در تروج فرهنگ ازدواج آسان برنامههای مدونی تدوین کرده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: علاوه فعالیت مراکز مشاوره در شهرها، اعزام مشاورهای ازدواج و خانواده به مناطق روستایی استان نیز در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارد.
پیرایش با بیان اینکه تشکیل خانواده و ازدواج در اسلام امری مقدس و ارزشمند و از جایگاه و اهمیت ویژهای برخوردار است، اظهار کرد: سال گذشته یکهزار و ۳۱۱ جلسه مشاوره ازدواج و تحکیم بنیان خانواده برای ۷۷۰ نفر در استان برگزار شد.
وی بیان کرد: پنج مرکز مشاوره تحکیم بنیاد خانواده و ازدواج امسال در استان افتتاح شد و در هفته ازدواج ۲ مرکز دیگر اضافه میشود که به صورت رایگان به مراجعهکنندگان خدمات ارائه میکنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: یکی از مهمترین برنامههای این هفته، افتتاح کانون ازدواج با هدف کاهش هزینه ازدواج است.
پیرایش به ارایه خدمات در کانون ازدواج استان اشاره کرد و گفت: بیشتر مراجعه کنندگان به این مرکز اقشار مرفه جامعه هستند و خانوادههای کمبرخوردار کمتر از این ظرفیت استفاده میکنند که نیاز است در این حوزه فرهنگ سازی شود.
معاون فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی هم در این نشست گفت: کشور از نظر جمعیتی شرایط خوبی ندارد و سیاست غلط در گذشته موجب شد تا در این حوزه با کاهش نرخ فرزندآوری مواجه باشیم.
«علی عظیمزاده» افزود: قانون حمایت از خانواده در دولت سیزدهم تصویب و آییننامه اجرایی آن آغاز شد و امید است در دولت آینده نیز این مهم مورد توجه متولیان امر قرار بگیرد.
وی گفت: این استان سومین استان پیر کشور بعد از مازندران و گیلان است و نرخ متوسط فرزندآوری در استان یک و شش دهم درصد است که از میانگین کشوری پایینتر است.
معاون فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی اظهار کرد: شهرستانهای محلات، کمیجان و شازند، نرخ فرزندآوری و جمعیت پایینتری نسبت به دیگر شهرستانهای استان دارند.
عظیمزاده بیان کرد: اقدامات فرهنگی و برنامهریزیهای کاربردی باعث شد تا آمار طلاق در استان مرکزی در ۲ سال گذشته کاهش داشته باشد.
وی با بیان اینکه کشور ۶ سال فرصت دارد تا به سیاه چاله جمعیتی نیفتد، افزود: برخلاف اعتقاد عموم مردم مسایل معیشتی تنها ۳۰ درصد عدم تمایل به ازدواج و فرزندآوری است و ۷۰ درصد دیگر به مسائل فرهنگی مربوط میشود.
ارسال نظر