English

ثبت پنجم مرداد به عنوان روز مقاومت و ایثار مردم اراک در تقویم کشور

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: پنجم مرداد باید به عنوان روز مقاومت و ایثار مردم اراک در تقویم کشور ثبت شود.

ثبت پنجم مرداد به عنوان روز مقاومت و ایثار مردم اراک در تقویم کشور
به گزارش خبرگزاری موج مرکزی

 ، سردار مرتضی عمومهدی روز سه‌شنبه در نشست خبری پنج پنج، روز حماسه، ایثار و مقاومت شهر اراک، افزود: هر ملتی که بخواهد پیشرفت کند باید برای خود ۲ اعتبار داشته باشد، اول به گذشته خود افتخار کند و دوم برای آینده چشم‌انداز داشته باشد.

وی بیان کرد: دوران‌ هشت سال دفاع مقدس یکی از دوران‌های طلایی، افتخارآفرین و سند هویتی برای کشور است که هرآنچه در خصوص آن بیان شود، کم است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی ادامه داد: این افتخار بزرگ باید بیش از پیش به دنیا وجوانان کشور معرفی بشود و بدانند که جمهوری اسلامی ایران چگونه با دست خالی و پس از دوران کوتاهی از انقلاب اسلامی، توانست مقابل کشورهای تا بن دندان مسلح فداکاری و ایثار کند تا این کشور به بهترین‌شکل حفظ شود.

سردار عمو مهدی اظهار کرد: مردم اراک و استان مرکزی هم افتخارات زیادی در طول انقلاب اسلامی و دوران هشت سال دفاع مقدس دارند که یکی از مهمترین آنها در روز پنجم مرداد سال‌های مختلف است.

وی گفت: اگر یک دهم اتفاقات رخ داده در روزهای پنجم مرداد اراک در کشورهای دیگر و حتی در استان مرکزی رخ داده بود به عنوان یک پرچم و نماد معرفی می‌شد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی اضافه کرد: پنجم مرداد سند هویتی برای استان مرکزی و مردم اراک است که قابل بسط و مطرح کردن زیاد است.

سردار عمو مهدی عنوان کرد: باید تلاش شود تا جوانان را به این سند هویتی ارتباط گسترده داد.

وی یادآور شد: چهارم خردادماه به عنوان روز مقاومت، پایداری و روز دزفول در تقویم ملی کشور به ثبت رسیده و باید تلاش شود تا روز پنجم مرداد هم به عنوانی زیبا و به نام مردم اراک ثبت شود.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی افزود: دشمن در دوران هشت سال دفاع مقدس بارها شهر اراک و کارخانه‌های این شهر را بمباران کرد اما کارگران این واحدها بلافاصله پس از قطع بمباران در محیط‌های کاری خود حاضر می‌شدند و اجازه ندادند چرخ و موتور صنعت در این شهر متوقف شود.

سردار عمو مهدی بیان کرد: نیاز است تمرکز ویژه برای روز پنجم مرداد در اراک صورت گیرد، اتفاقات خوبی تاکنون رقم خورده اما کافی نیست.

وی تاکید کرد: باید تلاش شود تا پیامی از معظم له برای روز پنجم مرداد اراک گرفته شود و همچنین دیداری با این ایشان برای مردم اراک در این روز فراهم شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: روز پنجم مرداد برای شهر اراک در طول هشت سال دوران دفاع مقدس از اهمیت ویژه برخوردار است.

سردار غلامرضا کریمی افزود: ۲۰۷ شهید بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته تاکنون در این روز و در عملیات‌های مختلف شناسایی شده و ممکن است در بررسی‌های بیشتر تعداد شهدای این روز افزایش یابد.

فرمانده سپاه ناحیه اراک هم در این نشست گفت: روز پنجم مرداد و گرامیداشت شهدای این روز در اراک، خاص سپاه و بسیج نیست و مردم این شهر در برگزاری آن باید نقش موثری داشته باشند.

سرهنگ محمد مهجوری افزود: هنوز بسیاری از مردم استان مرکزی و شهر اراک در خصوص این روز بزرگ اطلاعات لازم را ندارند که نیاز است خبرنگاران در این راستا تلاش مضاعفی به کار گیرند.

وی بیان کرد: ۸۰ نفر از رزمندگان اراکی در روز پنجم مرداد ۱۳۶۱ و در عملیات رمضان به درجه رفیع شهادت رسیدند که پیکر مطهر ۶۷ تن از این عزیزان تا ۱۲ سال در خاک عراق بود و پیکر مطهر پنج شهید از جمله حمید جهان‌پناه نیز هنوز برنگشته است.

فرمانده سپاه ناحیه اراک ادامه داد: پنج کارخانه اراک هم در روز پنجم مرداد سال ۶۵ بمباران شد و در این سال نیز ۸۷ شهید اراکی تقدیم اسلام و انقلاب شد.

سرهنگ مهجوری اظهار کرد: در عملیات‌های دیگر دوران هشت سال دفاع مقدس در روز پنجم مرداد شهدای دیگری از اراک تقدیم شده که باعث شده این روز ویژه شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه