English

مدیر عامل شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره)شازند خبر داد؛

افتتاح طرح بازیافت آب‌های املاح بالا در پالایشگاه شازند

مدیر عامل شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره)شازند گفت: واحد بازیافت آب‌های املاح بالا با ظرفیت ۳۴۰ متر مربع بر ساعت با راندمان بالای ۹۰ درصد روز چهارشنبه در این واحدپالایشگاهی افتتاح شد.

افتتاح طرح بازیافت آب‌های املاح بالا در پالایشگاه شازند
به گزارش خبرگزاری موج مرکزی

، «مجید رجبی» روز چهارشنبه در این آیین، افزود: با افتتاح این طرح سالانه بیش از ۱.۵ میلیارد لیتر آب صرفه‌جویی می‌شود.

وی ادامه داد: اهمیت ویژه به مسائل زیست محیطی و محدودیت منابع آب شیرین، خشکسالی‌های وسیع ، افزایش برداشت از منابع آب و در نتیجه الزام استفاده صحیح از منابع آب موجود و تصفیه کامل پساب‌های صنعتی، شرکت پالایش نفت شازند را بر آن داشت، احداث واحد جدید تصفیه پساب با املاح بالا، به روش اسمز معکوس (RO) و تصفیه کامل پساب و استفاده مجدد از آب مصرفی را در دستور کار خود قرار دهد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند بیان کرد: طرح بهینه‌سازی بازیافت آب‌های املاح بالا به روش اسمز معکوس با سرمایه گذاری ارزی۶.۳ میلیون یورویی و سرمایه گذاری ریالی یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد ریالی در شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند احداث شده است.

رجبی اظهار کرد: عملیات اجرایی این طرح با مشارکت ۹۰ درصدی شرکت‌های داخلی و بکارگیری ۹۰ نفر از متخصصان بومی در نیمه دوم سال ۱۳۹۹ آغاز و اکنون پس از گذشته سه سال و ۶ ماه به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره)شازند کاهش حجم پساب ورودی به حوضچه‌های تبخیر، استفاده مجدد از پساب و کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و سد کمال صالح را از اهداف این طرح عنوان کرد.

رجبی افزود: علاوه بر اینکه ۳۰۰ نفر در حین اجرای اشتغال مستقیم داشتند، اکنون که این طرح به بهره‌برداری رسیده نیز برای ۵۰ نفر به صورت مستقیم فرصت شغلی مهیا شده است.

وی گفت: اکنون آب‌های با املاح بالا به حوضچه‌های تبخیر سرریز می‌شود و اجرای این طرح موجب افزایش بهره‌وری مصرف آب و همچنین جلوگیری از نفوذ آب املاح بالا به سفره‌های زیرزمینی می‌شود.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره)شازند خاطرنشان کرد: اعتماد بیش از ۷۰ درصد به شرکت‌های داخلی در راستای طراحی و احداث این واحد و تأمین حداکثری تجهیزات از تولیدکنندگان داخلی از دیگر ویژگی‌های مهم این طرح است.

رجبی اظهار کرد: این طرح پس از انجام مطالعات امکان‌سنجی و بررسی روش‌های مختلف از جمله الکترودیالیز، روش‌های تبخیری MED و غیره با استفاده از بالاترین تکنولوژی‌های موجود شامل مراحل سختی گیری و زلال سازی و فیلتراسیون‌های شنی و کربنی و غشاهای اسمز معکوس اولترا فیلتراسیون است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه