مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی:
یک هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال برای ارتقای ایمنی راه ها و کاهش تصادفات جاده ای ساوه سرمایه گذاری شد
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: امسال برای ارتقای ایمنی و کاهش تصادفات جادهای در ساوه، یک هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی سرمایه گذاری شد.
، مهرداد جهانی اظهار کرد: در سال جاری طرحهای متعددی به ارز ۲ هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع دولتی در ساوه در برنامه کاری قرار گرفته که تا کنون یک هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال آن محقق شده است.
وی اضافه کرد: این اعتبارات در راستای نگهداری و بهسازی زیرساختهای جادهای ساوه با هدف، حفظ شرایط مطلوب راهها و بهبود کیفیت آسفالت اجرا شده است که نقش مستقیمی در کاهش تصادفات، بهبود تجربه سفر و کاهش هزینههای ناشی از استهلاک وسیله نقلیه برای کاربران دارد.
جهانی افزود: در محور بیات (نوبران-قارلق)، ۸.۵ کیلومتر روکش آسفالت با اعتباری بالغ بر ۲۹۰ میلیارد ریال انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: این محور با توجه به حجم ترافیک چندین روستا و نیاز مبرم به بهسازی، به عنوان یکی از اولویتهای اصلی راهداری استان انتخاب شده است.
جهانی به یکی از بزرگترین پروژههای در حال اجرا در آزادراه ساوه-تهران اشاره کرد و توضیح داد: در این مسیر، عملیات روکش آسفالت در مسیر برگشت آزادراه از ورودی استان تهران به سمت ساوه در حال انجام است.
وی یادآور شد: تاکنون ۱۰ کیلومتر از این پروژه به صورت تمامعرض به اجرا درآمده و برنامهریزی برای تکمیل این روکش تا ۲۰ کیلومتر ادامه دارد.
جهانی خاطر نشان کرد: این پروژه که با اعتبار ۶۹۰ میلیارد ریال در حال انجام است، از مهمترین اقدامات نگهداری زیرساختهای اصلی شهرستان ساوه به شمار میرود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی با بیان اینکه حفظ و نگهداری آزادراهها اهمیت ویژهای در کاهش زمان سفر و افزایش ایمنی دارد، به انعقاد ۲ قرارداد جدید نیز اشاره کرد و گفت: یکی از این قراردادها به مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال برای اجرای روکش آسفالت آزادراه منعقد شده است که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
جهانی این پروژه را تکمیلکننده طرحهای قبلی برای بهبود شرایط عبور و مرور در این مسیر پرتردد اعلام کرد و افزود: همچنین، قرارداد دیگری با اعتبار ۳۲۰ میلیارد ریال برای اجرای روکش آسفالت حفاظتی با فناوری میکروسرفیسینگ در آزادراه ساوه - تهران منعقد شده است که این فناوری نه تنها باعث افزایش عمر آسفالت میشود، بلکه به دلیل مقاومت در برابر لغزش، ایمنی بیشتری برای کاربران جاده فراهم میکند.
وی با اشاره به اهمیت حفظ وضعیت سطح جادهها، از اجرای روکش حفاظتی میکروسرفیسینگ در ۳۰ کیلومتر از آزادراه ساوه - تهران خبر داد که طی قراردادی مجزا با هدف جلوگیری از خرابیهای سریع و کاهش نیاز به تعمیرات مکرر به اجرا درآمده است.
مدیرکل راهداری استان مرکزی گفت: در محور قدیم ساوه - سلفچگان، ترکهای سطحی رویه آسفالت به وسیله درزگیری پلیمری با ۱۱۵ میلیارد ریال در حال ترمیم است و تاکنون بیش از ۵۰ هزار متر درزگیری انجام شده است.
جهانی افزود: این اقدام نیز به منظور جلوگیری از توسعه ترکها و کاهش آسیبهای جدی به آسفالت جاده صورت گرفته و همچنان ادامه دارد.
وی خاطر نشان کرد: در بخش نوبران شهرستان ساوه نیز، پروژه روکش آسفالت در جاده طاهره خاتون و قلعه آرا به طول چهار کیلومتر و با هزینه ۶۸ میلیارد ریالی انجام شده است که از دیگر طرحهای مهم در بهبود دسترسیهای روستایی و محلی محسوب میشود.
جهانی همچنین از پیگیری برای تأمین اعتبار ۹۰۰ میلیارد ریالی برای لکهگیری و روکش آسفالت در کمربندی غرقآباد و لاین شمالی محور قدیم ساوه - همدان خبر داد و گفت: در صورت تصویب و تخصیص اعتبار، مراحل مناقصه و تعیین پیمانکار ذیصلاح انجام خواهد شد تا عملیات اجرایی در این مسیر نیز آغاز شود.
مدیرکل راهداری استان مرکزی افزود: طرحهای دیگری نیز در سال جاری با هدف بهبود کیفیت راههای شهرستان ساوه به اجرا درآمده است که از جمله آنها میتوان به روکش آسفالت محور روستایی یولاق، درزگیری پلیمری ترکهای سطحی آسفالت در آزادراه ساوه - تهران و لکهگیری در محدوده پلیس راه آزادراه اشاره کرد.
ارسال نظر