English

مدیرکل روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان مرکزی:

رسانه ها حافظ میراث فرهنگی استان مرکزی

نشست هم‌اندیشی با هدف افزایش تعامل و برنامه‌ریزی در زمینه اطلاع‌رسانی و ترویج فرهنگ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی میان اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی و اصحاب رسانه برگزار شد.

رسانه ها حافظ میراث فرهنگی استان مرکزی
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، مدیر روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی در این نشست که با حضور بیش از ۷۰ نفر از نمایندگان رسانه‌های مختلف برگزار گردید، تبلیغ و معرفی فضاهای گردشگری اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان را عاملی مؤثر در رشد و توسعه این صنعت دانست و گفت: زیرساخت‌های گردشگری، از جمله اقامتگاه‌ها و فضاهای تفرجگاهی، به ماندگاری و جذب بیشتر گردشگران کمک می‌کند و معرفی مفاخر و مشاهیر استان مرکزی به هم‌وطنان و جهانیان، آشنایی آنان با تاریخ استان و عقبه پرفراز و نشیب آن را تسهیل می‌کند.

وی همچنین به وجود موزه‌های متعدد در استان اشاره کرد و گفت: استان مرکزی دارای موزه‌های زیادی است که به‌صورت تخصصی و عمومی برای بازدید علاقه‌مندان دایر شده‌اند. از جمله این موزه‌ها می‌توان به موزه مفاخر، موزه چهار فصل، موزه صنایع دستی، موزه حیات وحش و موزه شهاب سنگ نراق اشاره کرد.

دانیال داودی، جاذبه‌های طبیعی استان را به دلیل قابلیت اکوتوریستی آن حیاتی دانست و افزود: حفظ بناهای تاریخی، چشمه‌های آب معدنی، سراب‌ها و غارها از وظایف مهم اداره کل است. این مناطق بکر با معرفی صحیح و اقدامات مؤثر اصحاب رسانه می‌تواند به جذب گردشگران داخلی و بین‌المللی و توسعه استان کمک شایانی کند.

وی همچنین بر آمادگی اداره کل برای همکاری با مدارس، سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف در جهت بازدید و آشنایی نسل جدید تأکید کرد و گفت: دانش‌آموزان می‌توانند زمینه‌ساز معرفی این اماکن مهم در آینده باشند.

داودی تأکید کرد: که میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرکدام بخشی از هویت، اقتصاد و آینده استان مرکزی را شکل می‌دهند. هر بنای تاریخی، هر محصول صنایع دستی و هر نقطه گردشگری، حامل یک داستان بی‌نظیر است که رسانه‌ها، به‌عنوان روایت‌گران قدرتمند، می‌توانند این داستان‌ها را به مردم استان، کشور و حتی جهان منتقل کنند. به‌ویژه، رسانه‌ها می‌توانند با تولید محتواهای متنوع و جذاب، نظیر مستندها و برنامه‌های تلویزیونی، به ترویج فرهنگ و آشنایی مردم با میراث‌فرهنگی و جاذبه‌های گردشگری استان کمک کنند. این همکاری‌ها نه‌تنها می‌تواند به جذب گردشگران و توسعه پایدار این صنایع منجر شود، بلکه در حفاظت از ابنیه تاریخی نیز تأثیر بیشتری داشته باشد و آگاهی عمومی را نسبت به اهمیت حفظ این آثار ارزشمند افزایش دهد. این تلاش‌ها نویدبخش ارتقاء جایگاه استان در عرصه گردشگری و صنایع‌دستی کشور است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه