English

نشست خبری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی برگزار شد

نشست خبری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی با حضور رئیس و معاونین این سازمان و خبرنگاران و نماینده های رسانه های استان مرکزی در اراک برگزار شد.

نشست خبری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی برگزار شد
به گزارش خبرنگار مرکزی خبرگزاری موج

، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی در این نشست به تشریح طرح های عمرانی و اجرایی شاخص این اداره کل در یک سال اخیر پرداخت و گفت: درحوزه راهداری چندین طرح مهم وجود دارد که از آن  جمله می توان به طرح راهداری محوری، طرح ارتقاء ایمنی راه ها، طرح ارتقاء روکش آسفالت راه ها، طرح ارتقاء منظر راه ها و طرح ارتقاء کیفیت راه ها اشاره کرد.

مهرداد جهانی در ادامه تکمیل پروژه بزرگ تعریض محور آهنگران – ساروق – کمیجان  پایانی بر ۱۵ سال انتظار  دانست و افزود: این پروژه از سال ۱۳۸۸ شروع شده و تا سال ۱۴۰۱ تنها ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما با پیگیری های انجام شده و جذب اعتبارات مورد نیاز، طی دو سال اخیر به ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

وی در مجموع برای اجرا و تکمیل تمامی اجزای این طرح بالغ بر ۲۴۵ میلیارد تومان شامل: ۱۲۰ میلیارد تومان بابت روکش آسفالت، ۹۵ میلیارد تومان بابت تعریض محور، ۲۰ میلیارد تومان بابت تعریض پل¬ها، پنج میلیارد تومان بابت رفع نقطه حادثه خیز یساول و پنج میلیارد تومان بابت نصب انواع تابلوهای ایمنی و خط کشی این محور هزینه شده است.

جهانی در ادامه طرح های دیگر این سازمان را نام برد و گفت: پروژه بزرگ دیگر ارتقای ایمنی و رویه آسفالتی محور اراک – راهجرد می باشد که در مجموع برای اجرا و تکمیل تمامی اجزای این طرح بالغ بر ۷۰۰  میلیارد تومان هزینه شده است.

پروژه بزرگ ارتقای ایمنی و رویه آسفالتی محور اراک – توره - بروجرد:

در مجموع برای اجرا و تکمیل تمامی اجزای این طرح بالغ بر ۴۱۱  میلیارد تومان هزینه شده است.

پروژه بزرگ ارتقای ایمنی و رویه آسفالتی محور اراک – توره - بروجرد:

در مجموع برای اجرا و تکمیل تمامی اجزای این طرح بالغ بر ۴۱۱  میلیارد تومان هزینه شده است.

پروژه بزرگ ارتقای ایمنی و رویه آسفالتی آزادراه ساوه - تهران:

در مجموع برای اجرا و تکمیل تمامی اجزای این طرح بالغ بر ۲۵۴  میلیارد تومان هزینه شده است.

پروژه بزرگ ارتقای ایمنی و رویه آسفالتی محور ساوه – بوئین¬زهرا:

در مجموع برای اجرا و تکمیل تمامی اجزای این طرح بالغ بر ۱۳۷  میلیارد تومان هزینه شده است.

پروژه ارتقای ایمنی و رویه آسفالتی محور شازند - دوراهی:

در مجموع برای اجرا و تکمیل تمامی اجزای این طرح بالغ بر ۶۵  میلیارد تومان هزینه شده است.

وی تخصیص ۲۳۱۹ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این۷ طرح بزرگ راهداری در استان مرکزی طی یکسال اخیر دانست.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی طرح توسعه سامانه های هوشمند در حوزه حمل و نقل و ساماندهی پایانه بار اراک را موفقیت آمیز دانست و خاطر نشان کرد: در استان مرکزی در حوزه حمل و نقل کالا ۱۶۴ شرکت، ۳ نمایندگی و یک شرکت حمل و نقل کالای بین المللی و در حوزه حمل و نقل مسافر بین شهری ۴۸ شرکت فعالیت می کنند. در این دو حوزه حدود ۲۰ هزار نفر راننده دارای کارت هوشمند وظیفه جابه¬جایی کالا و مسافر از مبدا استان را بعهده دارند.

جهانی افزود: توسعه سامانه های هوشمند یکی از مهمترین و شاخص ترین اقداماتی است که در سالهای اخیر شدت یافته و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده که از آن جمله می توان به راه اندازی سامانه اعلام بار مجازی بمنظور تسهیل، تسریع و توزیع عادلانه بار شده که دیگر نیازی به حضور فیزیکی برای دربافت نوبت که منجر به صرف زمان برای رانندگان بود، نیست. حذف بارنامه فیزیکی، تمدید غیر حضوری کارت هوشمند و دریافت سهمیه سوخت در مسیر از طریق سامانه استعلام از دیگر دستاوردهای نظام هوشمند سازی در صنعت حمل و نقل جاده ای کشور است.

وی ادامه داد: صدور کارت هوشمند برای ناوگان وانت بار، جلوگیری از حمل کالاهای معدنی بدون بارنامه از مبدا با نصب دوربین-های نظارتی در معادن و بروزرسانی سامانه¬های توزین هوشمند ناوگان حمل و نقل کالا در سطح راه ها از دیگر اقداماتی است که در حوزه حمل و نقل جاده ای استان مرکزی عملیاتی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: سالانه حدود ۲۲ میلیون تن کالا از مبدا استان مرکزی به اقصی نقاط کشور با نقش آفرینی رانندگان جابه جا می شود که این امر طی سالهای اخیر از ۱۹ میلیون تن به ۲۲ میلیون تن افزایش یافته است. همچنین حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار مسافر هم طی یک سال اخیر از مبدا استان توسط ناوگان حمل و نقل مسافری جابه جا شده اند.

جهانی افزود: در حال حاضر حمل و نقل کالا و مسافر استان مرکزی در کشور جایگاه خوبی داشته و همواره در عرصه های مختلف چه در حمل کالاهای اساسی از بنادر جنوب کشور و چه در جابه جایی زوارالحسین در ایام اربعین و زائران حرم مطهر امام خمینی(ره) همواره خوش درخشیده است.

وی در ادامه بیان داشت: توسعه زیرساخت های پایانه بار اراک از کارویژه هایی است که طی یک سال اخیر اجرا شده و موجب تحولی چشمگیر شده است بطوریکه در اقدام جهادی نسبت به احداث پارکینگی به مساحت ۱۴ هزار و ۵۰۰ مترمربع با فناوری جدید رویه بتنی، ساخت استراحتگاه رانندگان، بازسازی مسجد پایانه و ساختمان اعلام بار و سالن اداری،اجرای سیستم فاضلاب شهری پایانه، بازسازی محوطه، نصب چهار برج نوری، بازسازی و ساخت ۲۳ چشمه سرویس بهداشتی، اصلاح مسیرهای داخلی پایانه و... از جمله اقدامات بسیار مهم و شاخصی است که برای اجرای آنها بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی  در ادامه در رابطه با طرح راهداری زمستانی خاطر نشان کرد: مجموع اعتبار اقدامات زیرساختی، لجستیکی، تجهیزات و نیروی فصلی بیش از ۲۱۸ میلیارد تومان است که از جمله آن ها می توان  برنامه های زیرساختی و اقدامات پیشگیرانه بر اساس اهداف پدافند غیرعامل و مدیریت بحران برای اجرای طرح راهداری زمستانی را نام برد که شامل:

 آماده سازی راهدارخانه ها با ۱۶ میلیارد تومان اعتبار

توسعه، تجهیز و نگهداری ساختمان های پلیس راه با ۴۷ میلیارد تومان اعتبار

 خرید تجهیزات، بازسازی، تعمیر و نگهداری ماشین آلات و نوسازی ناوگان ماشین آلات راهداری در مجموع با اعتباری بالغ بر ۱۳۲ میلیارد تومان

برنامه های پیش بینی شده برای مواقع برف و یخبندان:

 تهیه و تدارک امکانات خدمات برفروبی و نمکپاشی برای باز نگه داشتن راه¬ها در زمستان با ۲۳ میلیارد تومان اعتبار، است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه