توافق ایران و ترکیه در راستای رفع مشکلات ترانزیتی بین دو کشور
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: سفر وزیر راه و شهرسازی به ترکیه و توافق دو کشور، موجب رفع مشکلات ایجاد شده در حوزه ترانزیت طی ماههای اخیر شد.
![توافق ایران و ترکیه در راستای رفع مشکلات ترانزیتی بین دو کشور](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/QCMLHAd7Ivpf/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwJUnJKDNnIC/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C.jpg)
به نقل از راهداری، رضا اکبری، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، در نشست صمیمی وزیر راه و شهرسازی با تشکلهای صنفی و رانندگان حوزه حمل و نقل بینالمللی که به میزبانی این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: سفر وزیر راه و شهرسازی به ترکیه و انجام مذاکراتی با مسئولان این کشور، موجب رفع مشکلات ایجاد شده طی ماههای اخیر در مرز بازرگان شد.
وی بیان کرد: با برگزاری جلسات و طرح موضوعاتی در اینباره، تصمیمات مناسبی اتخاذ و با سفر وزیر راه و شهرسازی به کشور ترکیه، موجب رفع مشکل شد.
وی همچنین بررسی و حل مشکلات حوزه ترانزیت را هدف اصلی برگزاری جلسه وزیر راه و شهرسازی با حضور منتخبان اصناف، تشکلهای صنفی حمل و نقل بینالمللی و رانندگان حوزه ترانزیت دانست.
در ادامه این نشست نمایندگان شرکتها و رانندگان فعال در حوزه ترانزیت به بیان موضوعات و مشکلاتی پرداخته و همچنین راهکارهایی را برای حل و فصل برخی از این مسائل ارائه کردند.
قاچاق سوخت در مناطق مرزی، اعمال محدودیت وزن بارهای ترانزیتی، سختگیری برخی کشورها در ارائه ویزا به رانندگان و محدودیتهای ناشی از عدم عضویت ایران در کنوانسیونهای حوزه ترانزیت از جمله موضوعات مطرح شده بود.
بررسی و رفع مشکل بازرسی غیراستاندارد کالا در مبادی کشور ترکیه، بالا بودن هزینههای قرنطینه و خسارات ناشی از نحوه ناصحیح بازدید کالاهای صادراتی از دیگر مسائل فعالان حوزه ترانزیت جادهای بود.
همچنین در این نشست، راهکارهایی همچون تشکیل ستاد ملی گذر با هدف بررسی مشکلات فعالان حوزه، ایجاد توقفگاهها در مسیرهای ترانزیتی، ضرورت حل مشکلات داخلی، شناسایی و تقویت شیوهها و مسیرهای جایگزین، تشکیل انجمن صنفی رانندگان و ایجاد پسکرانههای مرزی به منظور رفع مشکلات فعالان حوزه ترانزیت جادهای ارائه شد.
ارسال نظر