English

سرهنگ مجید صالح پور:

فوت مصدومان تصادفات شهری در بیمارستان های هرمزگان باید بررسی شود

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان گفت: ۵۰ درصد از مصدومان تصادفات درون شهری هرمزگان در بیمارستان فوت می کنند که نیاز به بررسی جدی دارد.

فوت مصدومان تصادفات شهری در بیمارستان های هرمزگان باید بررسی شود

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سرهنگ مجید صالح پور رئیس پلیس راهور استان هرمزگان در نشست خبری پیش از ظهر امروز در خصوص طرح‌ های امنیت اجتماعی که در برخورد با متخلفان برای کاهش تخلفات، تصادفات و امنیت مردم اقدام شده است، گفت: اجرای طرح‌ های شبانه از دیگر برنامه‌ های ما در هرمزگان است که ۴۰ شبانه روز به صورت دوره‌ای در تمام نقاط این شهرستان در حال انجام است، که اجرای این طرح رضایت‌ مندی مردم را در پی داشته است.

وی با بیان این که ۵۰ درصد از مصدومان تصادفات درون شهری در استان هرمزگان در بیمارستان فوت می کنند، تصریح کرد: این جان باختگان بین یک تا ۳۰ روز در بیمارستان بستری بوده اند که این موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.

صالح پور در خصوص تصادفات درون شهری ، اضافه کرد: 47 درصد به علت عدم توجه به جلو، 21 درصد عدم  رعایت حق تقدم، است که در چهار ماه نخست امسال با کاهش ۳۲درصدی تصادفات منجر به فوت روبرو بوده‌ایم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان با تاکید به اینکه سرور دوربین‌ های درون شهری بندرعباس باید در اختیار پلیس راهور قرار گیرند، افزود: 6 دوربین در سطح شهر بندرعباس کنترل سرعت خودروها را ثبت و 62 دوربین در این شهرستان به صورت پایشی عمل می‌کنند که اگر این سرورها که در اختیار شهرداری بندرعباس است  به پلیس راهور سپرده شود می‌توانیم برنامه هوشمند نرم افزاری روی دوربین‌ ها نصب کنیم تا از این فرصت در جهت خدمات رسانی بهتر به مردم استفاده شود.

صالح‌پور با اشاره به نقاط حادثه خیز بندرعباس، گفت: 35 نقطه‌ی حادثه‌خیز شهر بندرعباس با اصلاح هندسی قابل رفع است.

ای مقام انتظامی، گفت: خودرو های توقیفی که مبلغ خلافی آنها از بیش از یک میلیون تومان است، می‌توانند با مراجعه به دایره اجراییات مرکز استان، مبلغ خلافی را به صورت اقساطی طی یک سال تسویه کنند و وسیله نقلیه را رفع توقیف کنند.

رئیس پلیس راهور استان تشریح کرد: موتور سیکلت‌ های توقیف شده‌ای که سیر مراحل قانونی آنها انجام شده و مشکل آنها در پرداخت هزینه پارکینگ بوده با هر مبلغی، فقط با پرداخت مبلغ 250 هزار تومان به حساب بنیاد تعاون ناجا می‌توانند نسبت به ترخیص وسیله نقلیه خود را اقدام کند.

در ادامه افزود: این تخفیف شامل موتورسیکلت‌ هایی می‌شود که مشکل قانونی نداشته باشند و مدارک آن‌ها کامل باشد.

وی گفت: اکنون حدود ۲۶ هزار موتورسیکلت در پارکینگ‌ های هرمزگان توقیف هستند.

صالح پور در خصوص شهرستان های پر تصادف استان هرمزگان ابراز تاسف کرد و افزود: بعد از بندرعباس، بندر‌لنگه، میناب و قشم از شهرستان های حادثه خیز هرمزگان هستند و ضرورت دارد که در این شهرستان ها نیز به سمت هوشمند سازی و نصب دوربین‌ ها حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: تعدادی دست‌ افزار هوشمند در اختیار پلیس قرار گرفته ‌که در بندرعباس استفاده می‌شود و با وارد کردن شماره پلاک خودرو‌، تمام اطلاعات خودرو اعم از شکایت، خلافی و سرقت ‌استعلام گرفته می‌شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان هرمزگان به مشاغلی که موجب ترافیک در سطح شهر بندرعباس هستند اشاره کرد و گفت: ایستگاه‌ های مکانیزه بی آر تی که به مغازه‌ های تخمه و فلافل فروشی تبدیل شده‌ اند یکی دیگر از عوامل ترافیک شهر بندرعباس هستند.

وی با اشاره به ​ تصادفات منجر به فوت درون شهری، گفت: درصد بیشتری از تصادف منجر به فوت در درون شهری بندرعباس در حاشیه بزرگراه شهید رجائی، بلوار ساحلی، پیامبر اعظم و بلوار علی بن ابی طالب رخ می‌دهد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه