در عید سعید قربان؛
ذبح گوسفند در هرمزگان با رعایت نکات بهداشتی انجام شود
فرماندار بندرعباس گفت: در روز عید سعید قربان ذبح گوسفند بارعایت مسائل شرعی و نکات بهداشتی انجام شود.
![ذبح گوسفند در هرمزگان با رعایت نکات بهداشتی انجام شود](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/fHvWHNKbqDVv/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6luOJ239gDd/11+%D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%87+%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C+%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1+%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2+%D8%AF%D8%B1+%D9%87%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D9%86+%D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%88%D9%85+%D8%B4%D8%AF.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، عزیزاله کناری فرماندار بندرعباس با اشاره به اینکهناظرین بهداشت و دامپزشکی در کشتارگاه نظارت و حضور فعال داشته باشند، اظهار داشت: مراسم ذبح گوسفند هر ساله در روز عید سعید قربان در شهرستان بندرعباس برگزار می شود که بخشی از آن در کشتارگاه بندرعباس و بخشی در کشتارگاه قلعه قاضی انجام می شود که باید ادارات مرتبط نظارت لازم را بر رعایت نکات شرعی و بهداشتی آن داشته باشند.
وی در ادامه گفت: همه افرادی که در کشتارگاه ها فعالیت دارند باید از ماسک استفاده کنند و ماسک برای افرادی که مراجعه می کنند و ندارند محیا باشد و همچنین رعایت فاصله گذاری اجتماعی ضروری است و ناظرین و بازرسین بهداشت و دامپزشکی باید از ابتدای صبح حضور فعال داشته باشند.
کناری در پایان بیان کرد: لازم است در سطح شهر اطلاع رسانی صورت گیرد تا مردم برای مراجعه به کشتارگاه از بردن همراه خودداری کنند تا باعث شلوغی در محیط کشتارگاه نشود و حوزه انتظامی نیز در محل های کشتار مستقر تا امنیت برقرار شود و همچنین پلیس راه و راهور پوشش کامل ترافیکی درون شهری و برون شهری را داشته باشند.
ارسال نظر