رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:
وظیفه نظام سلامت، طراحی برنامه عملیاتی برای فرهنگ سازی جمعیت و ترویج فرزندآوری است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: وظیفه نظام سلامت، طراحی برنامه عملیاتی برای فرهنگ سازی جمعیت و ترویج فرزندآوری است.
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبرنگاران را چشم و گوش بیدار جامعه برشمرد که در راستای آگاهیبخشی و بیان مشکلات جامعه نقش اساسی را ایفا میکنند.
وی افزود: گاهی اوقات پیش می آید که برخی خبرنگاران خبرهای ناراحتکننده را به جامعه انتقال میدهند، اگرچه نباید از این اخبار غافل بود اما عدم مدیریت آن نا امیدی و بیماریهای حوزه روان را در جامعه افزایش می دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: ما در روستاهای مختلف استان ارائه خدمت داشته و براساس تعداد جمعیت هر روستا و شهر خانه بهداشت، مرکز جامع سلامت روستایی، پایگاه سلامت، بیمارستان و… را داریم.
جاودان افزود: جمعیت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در هرمزگان؛ ۱۲ هزار نفر است که تلاش میکنند تا ما سالم زندگی کنیم و کمترین مشکلات را در حوزه سلامت داشته باشیم.
وی ابراز داشت: همکاران من از حوزه سلامت مواد غذایی تا ارائه خدمات بهداشتی و درمانی فعالیت دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: سلامت خانواده به عنوان یکی از مهمترین برنامه های مهم است که در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان قرار دارد و امید است که بتوانیم در این زمینه موفق شویم.
جاودان گفت: طرح سلامت خانواده در روستاهای استان اجرا میشد و اکنون در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت نیز شروع شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی جامعه در راستای جوانی جمعیت، گفت: یکی از وظایف ما ترویج فرزندآوری و جوانی جمعیت است و ترویج سبک زندگی سالم نیز در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است.
جاودان اذعان داشت: خبرنگاران در کنار امیدآفرینی، اعتماد مردم را نسبت به نظامی که ۴۰ سال تلاش کرده با تمام مشکلاتی که وجود دارد امنیت و رفاه را برای جامعه برقرار کند، جلب کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ابراز داشت: تلاش در افزایش سواد سلامت جامعه از مباحث مهمی است که باید به آن توجه کنیم و باز هم از خبرنگاران انتظار میرود در این زمینه نقش اساسی ایفا کنند.
به گفته وی، پروژه بیمارستان ۵۳۱ تخت خوابی بندرعباس حدود ۱۰ سال پیش آغاز شده و اکنون ۷۹ درصد پیشرفت دارد و در صورت تأمین منابع، بخش فیزیکی آن در سال جاری آماد میشود.
جاودان تصریح کرد: بیمارستان ۱۴۰ تخت خوابی کودکان نیز تقریباً تمام شده و مراحل آخر را برای بهرهبرداری طی میکند. بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی میناب ۶۰ درصد پیشرفت داشته و بیمارستان بستک نیز تقریباً آماده بهرهبرداری است.
وی اظهار داشت: در سال گذشته پروانه تأسیس دانشکده بهداشت در میناب و دانشکده پرستاری را از وزارت بهداشت گرفتیم که فرصت خوبی برای استان هرمزگان خواهد بود. آموزشگاه عالی سلامت در بستک نیز به زودی آماده خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه در حوزه اورژانس ۳۰۰ آمبولانس داریم که اکثراً فرسوده بوده و تعدادی از آنان در حال تعمیر هستند، افزود: در این حوزه ۵۳۰ پرسنل به مردم هرمزگان خدمت رسانی می کنند. در استان هرمزگان دوهزارو ۶۲۶ تخت فعال، ۱۷۷مرکز جامع سلامت، ۶۱۸ خانه بهداشت، ۱۲۳ پایگاه فعال سلامت، ۱۲ واحد مراقبت وجود داشته و ۳۲۵ متخصص و فوق تخصص، دوهزارو ۷۳۵پرستار، هزارو۳۰۰ بهورز، ۴۹۳ پزشک عمومی و دندان پزشک در حال خدمت رسانی به مردم هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان افزود: سه هزارو۵۰۰ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در حال آموزش هستند و ۳۲۱ عضو هیئت علمی به آنان تدریس میکنند و همچنین پذیرش ۲۱ دانشجوی خارجی را داشتیم که امیدواریم با تامین زیرساختهای لازم شاهد حضور دانشجوهای بیشتری باشیم.
ارسال نظر