فروش هزار میلیارد تومان از داراییهای علوم پزشکی هرمزگان تحت عنوان مولد سازی
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: اگر مولد سازی به نتیجه برسد مشکلات اساسی هرمزگان تا دو یا سه سال آینده رفع خواهد شد، ارزش مالی سه ملک دانشگاه علوم پزشکی که مجوز مولد سازی آن اخذ شده نزدیک به هزار میلیارد تومان است که می توانیم با این اعتبار دو پروژه نیمه تمام بیمارستانی استان را کامل کنیم.
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مهدی دسینه نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان در نشستی خبری، اظهار داشت: درگاه ملی مجوزها یکی از کارهای حیاتی و مهمی بود که سالیان سال در کشور معطل مانده بود، طبق قانون باید یازده سال قبل این طرح اجرا می شد، کارکرد اصلی این درگاه حذف امضاهای طلایی و تسهیل در صدور مجوز، شفاف سازی و هزینه ها است.
وی با اشاره به شفافیت درگاه ملی مجوز ها عنوان کرد: ۴۴ هزار مجوز در هرمزگان بدون مراجعه شخص به دستگاه دولتی از طریق درگاه ملی مجوزها صادر شده و نیز بیشترین مجوزها صادر شده در هرمزگان در زمینه های شیلاتی و صنایع دستی بوده است.
وی بیان کرد: دو نوع مجوز ثبت محور و تایید محور در سامانه ملی مجوزها وجود دارد، مجوز ثبت محور به این صورت است که فردی که درخواست مجوز میدهد درگاه یک سری مدارک مورد نیاز را دریافت میکند.
وی میزان تسهیلات تبصره ماده ۱۸ قانون بودجه برای سال ۱۴۰۱ را سه هزار میلیارد تومان در استان عنوان کرد و گفت: این تسهیلات در راستای حمایت از تولید، اشتغال پایدار، رشد تولید ملی و پیشرفت استان با اولویت طرح دانش بنیان و پیشران اقتصادی پیش بینی شده است.
وی با اشاره به تجمیع حساب های خزانه دستگاه های اجرایی، افزود: در دو ساله اخیر شماره حسابهای دستگاه های اجرایی استان در بانکها از ۱۹۶۵ حساب به ۵۸۶ حساب کاهش یافته است تا نظارت هر چه بیشتری بر آن اعمال شود.
دسینه همچنین از پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تومان ارزش افزوده به دهیاریها و شهرداریهای استان در سال ۱۴۰۱ خبر داد و عنوان کرد: در سه ماهه ابتدایی امسال نیز ۱۲۰۰ میلیارد تومان ارزش افزوده به شهرداریها و دهیاریهای استان پرداخت شده است.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان مولد سازی دارایی های دولت را یکی از آیین نامه های خوب حاکمیت دانست و اضافه کرد: یکسری پروژه های عمرانی نیمه تمام در کشور و استان داریم که سال هاست به حال خود رها شده که از راه مولد سازی این املاک برای اتمام پروژه های نیمه تمام صرف خواهد شد و همچنین می توان با اجرای درست آن بسیاری از مشکلات کشور را رفع کرد.
به گفته وی، اگر مولد سازی به نتیجه برسد مشکلات اساسی هرمزگان تا دو یا سه سال آینده رفع خواهد شد، ارزش مالی سه ملک دانشگاه علوم پزشکی که مجوز مولد سازی آن از کارگروه اخذ شده نزدیک به یک هزار میلیارد تومان است که می توانیم با این اعتبار دو پروژه نیمه تمام بیمارستانی استان را کامل کنیم.
وی افزود: تا کنون ۶۴ ملک به ارزش ۴ هزار میلیارد تومان مجوز مولد سازی کارگروه استانی را گرفته قرار است به کارگروه عالی مولد سازی ارسال شود.
دسینه گفت: تاکید رئیس جمهور و وزیر بر این هست که هر ملکی از دولت قرار شد مولدسازی شود حتما باید در سامانه خصوصی قرار بگیرد و مشخص شود به چه طریق مولد سازی شد و کجا صرف شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان، تصریح کرد: با پیگیری های استاندار هرمزگان و دستور رییس جمهور، ۲۳۱ میلیارد تومان عوارض آلایندگی نیز از شرکت نفت فلات قاره وصول شده که صرف توسعه و آبادانی استان خواهد شد.
ارسال نظر