English

معضل پسماند جزیره هرمز، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های محیط زیستی کشور است

مدیرعامل استارتاپ جامش، با بیان اینکه معضل پسماند جزیره هرمز، اکنون یکی از بزرگ ترین مسائل زیست محیطی در کشور است، گفت: استارتاپ جامُش به عنوان کارگزار مسئولیت اجتماعی زیست محیطی در راستای حل این معضل، با الگوبرداری از جزیره تیلوس در یونان، پروژه جزیره سبز را در دست اجرا دارد.

معضل پسماند جزیره هرمز، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های محیط زیستی کشور است
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، «امیرارسلان عامری»، مدیرعامل مدیرعامل استارتاپ جامُش با بیان اینکه معضل پسماند جزیره هرمز، اکنون یکی از بزرگ‌ترین مسائل زیست محیطی در کشور است، گفت: استارتاپ جامُش به عنوان کارگزار مسئولیت اجتماعی زیست محیطی در راستای حل این معضل، با الگوبرداری از جزیره تیلوس در یونان، پروژه جزیره سبز را در دست اجرا دارد.

وی افزود: این پروژه از پسماندهای شیشه‌ای جزیره هرمز آغاز می‌شود و تصمیم داریم ارزش این نوع پسماند که تاکنون کم ارزش تلقی شده و از جزیره خارج نشده را بالا ببریم و تهدید را به فرصت تبدیل کنیم که باتوجه به ظرفیت موجود، دستگاه پودرکن شیشه را از یک شرکت دانش بنیان در مشهد سفارش دادیم.

عامری با بیان اینکه این دستگاه، انواع شیشه‌های بازیافتی را پودر می‌کند، اظهار کرد: پودر شیشه به عنوان سیلیس در صنعت بتن‌سازی کاربرد دارد و موجب افزایش مقاومت بتن نیز می‌شود؛ بنابراین در نظر داریم با همکاری هنرمندان هرمزی از پودر شیشه در ساخت محصولات بتنی مانند مجسمه، نیمکت و سطل زباله استفاده کنیم که برندهای حامی محیط زیست می‌توانند با خرید این محصولات به کمک محیط زیست جزیره بیایند.

مدیرعامل استارتاپ جامُش عنوان کرد: نصب تابلوهای دومنظوره در جهت فرهنگسازی حفظ محیط زیست و تبلیغ برندهای حامی محیط زیست جزیره، برپایی کانترهایی بمنظور دریافت عوارض زیست محیطی از گردشگران، استقرار ایستگاه‌های بازیافت برای دریافت زباله‌های خشک سطح جزیره، ساماندهی لیدرها و اقامتگاه‌های گردشگری، پویش چتر سبز زندگی برای کاشت درخت به اسم مردم محلی و گردشگران هرمز و اختصاص بخشی از درآمد آن به توسعه مدیریت پسماند جزیره هرمز از دیگر برنامه‌های استارتاپ جامُش برای بهبود مشکل پسماند در این جزیره است.

عامری بر معرفی مجموعه‌های حامی محیط زیست جزیره هرمز تاکید کرد و افزود: متعهدیم که مسئولیت خود را در این حوزه به درستی انجام دهیم و اگر نهادهای مسئول و صنایع استان در راستای مسئولیت اجتماعی خود برای مسئله پسماند جزیره هرمز پای کار بیایند و پیش قدم شوند، شرکت‌ها و برندها نیز برای حمایت از محیط زیست جزیره تشویق و ترغیب می‌شوند.

وی با بیان اینکه در استان هرمزگان توجه چندانی به محیط زیست نمی‌شود، گفت: استاندار هرمزگان در نشستی که شهریورماه امسال درخصوص بررسی مشکلات و مسائل جزیره هرمز برگزار شد، اعلام کرد که برای طرح جامع احداث کارگاه پردازش و انتقال پسماند جریره هرمز مقرر است ۱۰ میلیارد تومان اعتبار تامین شود، اما تاکنون خبری از تامین و تخصیص این اعتبار نبوده است.

مدیرعامل استارتاپ زیست محیطی جامُش اظهار کرد: در روزهای اوج سفر به جزیره، روزانه ۵ تا ۱۰ تن زباله در هرمز تولید می‌شود که تقریبا ۳۰درصد این زباله‌ها از جزیره خارج شده و بقیه در سایت زباله سوزانده می‌شوند.

وی افزود: سوزاندن زباله در سایت زباله هرمز که زیرساخت مناسبی ندارد، بیش از رها کردن آن در دیگر مکان‌های جزیره ازجمله ساحل می‌تواند به محیط زیست هرمز آسیب وارد کند.

عامری گفت: حامیان محیط زیست، صنایع استان، شرکت‌ها و برندهای سبز باید به معضل پسماند جزیره هرمز ورود کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه