تولید ۲۵ تن ماهی خاویاری در هرمزگان
رئیس گروه توسعه آبزیان آبهای داخلی و سایر آبزیان شیلات هرمزگان از تولید ۲۵ تن ماهی خاویاری در هرمزگان خبر داد.
، سیروس برازنده با اشاره به ظرفیت خوب استان هرمزگان در پرورش ماهیان خاویاری و موفقیتهای هرمزگان در این عرصه، گفت: خوشبختانه با تلاشهای صورتگرفته در سال ۱۴۰۲ موفق به تولید بیش از ۲۵ تن ماهی خاویاری در شهرستانهای بندرعباس، رودان، میناب و حاجیآباد استان هرمزگان شدهایم.
وی با بیان اینکه اختصاص سهمیه بچه ماهی خاویاری به پرورشدهندگان ماهیان خاویاری هرمزگان از ابتدای سال ۱۴۰۳ در سه نوبت به همت سازمان شیلات ایران صورت گرفته، گفت: بچه ماهیهای خاویاری اختصاصیافته از گونههای فیل ماهی و سیبری است.
برازنده تصریح کرد: مرحله اول ۲۶۵۰ قطعه بچه ماهی ۱۰ گرمی فیل ماهی، مرحله دوم ۵۰۰۰ قطعه بچه ماهی سیبری و در مرحله سوم ۲۷۰۰ قطعه بچه ماهی فیلماهی در استخرهای پرورش ماهی خاویاری به استان هرمزگان اختصاص داده شده است.
رئیس گروه توسعه آبزیان آبهای داخلی و سایر آبزیان شیلات هرمزگان افزود: پرورش ماهیان خاویاری برای نخستینبار در سال ۹۵ به صورت طرح آزمایشی در شهرستان حاجیآباد با ۳۵۰ قطعه بچه ماهی خاویاری از گونههای فیلماهی آغاز شد و اکنون با گذشت ۸ سال از تولید ماهیان خاویاری در هرمزگان و توسعه مزرعههای پرورش این نوع آبزی، به یکی از فعالیتهای پررونق بخش شیلات هرمزگان تبدیل شده است.
برازنده گفت: پرورش ماهی خاویاری در شهرهای غیرساحلی، افزایش سهم پروتئین آبزیان در سبد غذایی شهرهای غیرساحلی، حرکت در مسیر تامین و ارتقای امنیت غذایی، استفاده چندمنظوره از منابع آب شیرین، افزایش بهرهوری و فعالسازی ظرفیتهای جدید توسعه آبزیپروری استان، ایجاد تنوع گونهای در پرورش آبزیان، افزایش بهرهوری و تولید و رونق معیشت کشاورزان از مهمترین مزایای اجرای طرح پرورش ماهی خاویاری در هرمزگان است.
ارسال نظر