نشست ایجاد خانه فناور محیط زیست برگزار شد؛
مدیر جامُش مدیر خانه فناور محیطزیست هرمزگان
با حضور مدیرکل حفاظت محیطزیست هرمزگان، مدیرعامل استارتاپ «جامُش» از سوی رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان مدیر خانه فناور محیطزیست استان منصوب شد.
، حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیطزیست هرمزگان در این نشست در پارک علم و فناوری هرمزگان برگزار شد، گفت: قرار است در خانه فناور محیطزیست ، بررسی وسیع در زمینه محیطزیست انجام و چالشها و مشکلات این حوزه استخراج، سپس اهداف کوچکتر شناسایی شود و بهسوی تحقیقات علمی و کاربردی برای حفظ و بهینهسازی برود؛ طرحهای کاربردی، دانشبنیان و اثربخش با استفاده از منابع سازمان محیطزیست حمایت میشوند.
مسیحی تازیانی به موضوع پسماند بهعنوان یکی از چالش زیستمحیطی دنیا اشاره کرد و افزود: بسیاری از کشورها این چالش را به فرصت تبدیل کرده و بهعنوان یک مدل کارآفرینی به آن نگاه میکنند.
علیرضا نصیری، رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان گفت: یکی از مشکلات استارتاپها در حوزه محیطزیست، انجام امور به روش سنتی و مقاومت نهادهای مسئول در برابر نوآوری است که در این زمینه، اداره کل حفاظت محیطزیست هرمزگان قدرت اجرایی بالایی دارد و با استفاده از اهرم نظارتی میتواند حامی استارتاپها باشد.
نصیری بیان داشت: در خانه فناور محیطزیست میتوانیم رویدادهای ریورس پیچ ارائه معکوس بهمنظور رفع چالشهای محیط زیستی که بهنوعی فرصتهای کسبوکاری هستند، برای پارک های علم و فناوری سراسر کشور برگزار کنیم که در این رویدادها استارتاپهای هرمزگان در اولویت هستند.
مدیرعامل استارتاپ محیط زیستی جامُش نیز در این جلسه عنوان کرد: مسیر تبدیل یک ایده ابتدایی به کسبوکار، سخت و هیجانانگیز بود که سعی کردیم در این راه ارزشهای محیطزیست را حفظ کنیم.
امیرارسلان عامری گفت: شناسایی چالشهای زیستمحیطی، مستندسازی و تبدیل آن به یک پروژه مسئولیت اجتماعی، نقطه اشتراک استارتاپ جامُش و خانه فناور محیطزیست است و این همراستایی باعث شد که تصمیم بگیریم در این خانه فناور، مسیر را برای شرکتها و افراد دغدغهمند در زمینه محیطزیست هموار کنیم؛ همچنین در نظر داریم پروژه ساماندهی پسماند جزیره هرمز را در اولویت برنامههای خانه فناور محیطزیست قرار دهیم.
گفتنی است همه فرهیختگان و نخبگان، اعضای هیئتعلمی، دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، پژوهشگران، صاحبان کسبوکارهای دانشبنیان، فعالان حوزه فناوریهای محیطزیست و صنایع مادر میتوانند با ارائه درخواست به دبیرخانه فناور، به عضویت خانه فناور هرمزگان درآیند.
لازم به ذکر است استارتاپ جامُش بهعنوان کارگزار مسئولیت اجتماعی زیستمحیطی، مستقر در پارک علم و فناوری هرمزگان از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را در زمینه مشاوره، طراحی و نظارت پروژههای محیط زیستی آغاز کرده است. هم اکنون فعالیتهای استارتاپ جامُش شامل: مدیریت پسماند در مناطق گردشگری، طراحی و اجرای پویشهای محیط زیستی، فرهنگسازی در حوزه حفظ محیطزیست و مدیریت منابع بازیافتی میباشد.
ارسال نظر