بومی سازی تفاهمنامه همکاری فنی و حرفه ای و ستاد هماهنگی کانونهای مساجد هرمزگان
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای هرمزگان گفت: همکاری فنی و حرفه ای و کانون های فرهنگی هنری مساجد در زمینه فرهنگ سازی مهارت آموزی و تشویق و ترغیب نسل جوان به شرکت در دوره های آموزشی کسب مهارت می تواند در ایجاد اشتغال و کاهش آسیب های اجتماعی موثر واقع شود.
، محمد بذرافشان مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای هرمزگان در دیدار اسلام خواجه یی سرپرست ستاد هماهنگی کانون های مساجد هرمزگان با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد را به خوبی می شناسم و با ظرفیت و پتانسیل آن آشنا هستم و نوع کارکردشان را دوست دارم، اظهار کرد: سال ۱۳۸۹ مدیرکل امور اجتماعی استانداری فارس بودم و از آنجا آشنایی ام با کانون های مساجد آغاز شد.
وی از کانون های فرهنگی هنری مساجد به عنوان ظرفیتی کم نظیر یاد کرد و افزود: همکاری فنی و حرفه ای و کانون های فرهنگی هنری مساجد در زمینه فرهنگ سازی مهارت آموزی و تشویق و ترغیب نسل جوان به شرکت در دوره های آموزشی کسب مهارت می تواند در ایجاد اشتغال و کاهش آسیب های اجتماعی موثر واقع شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای هرمزگان، جذب جوانان به مساجد را نیازمند پاسخگویی به نیازهای روز نسل جوان از طریق اجرای برنامه های هدفمند، کارآمد و جذاب برشمرد و عنوان کرد: راه اندازی دوره های مهارت آموزی در مساجد یکی از راه های جذب جوانان به این امکان مقدس است.
وی به تفاهم نامه همکاری مشترک سازمان فنی و حرفه ای کشور و ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و گفت: کارشناسان این دو مجموعه در استان هرمزگان طی نشست هایی ابتدا باید مفاد این تفاهم نامه را بومی سازی و سپس عملیاتی کنند.
بذرافشان افزود: اعزام مربی از سوی مراکز فنی و حرفه ای به کانون های فرهنگی هنری مساجد که از ظرفیت و پتانسیل لازم برای برگزاری دوره های آموزشی مهارت آموزی برخوردارند و ارائه آموزش رایگان به نوجوانان و جوانان عضو کانون های فرهنگی هنری و همچنین اعطا گواهینامه پایان دوره می تواند از مفاد این تفاهم نامه باشد.
وی با بیان اینکه آموزشگاه های فنی و حرفه ای خصوصی در شهرستان های استان نیز در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی می توانند برای ارائه آموزش به اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد تخفیف ۵۰ درصد در نظر بگیرند، گفت: رشته های مهات آموزی شامل خیاطی، آرایشگری، جوشکاری، تراشکاری، تعمیر مبل، کولرسازی، تعمیر خودرو، برنامه نویسی، فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی و … می شود.
اسلام خواجه یی، سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان نیز ضمن ارائه گزارش مبسوطی از وضعیت کانون های مساجد در این استان، گفت: یکهزار و ۶۳ کانون فرهنگی هنری با بیش از ۱۴۰ هزار نفر عضو در هرمزگان فعالیت می کنند که بیش از ۷۰ درصد آن در مناطق روستایی واقع شده اند.
وی در بخش پایانی سخنانش افزود: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد از طریق خبرگزاری شبستان و پایگاه خبری فهما و همچنین کانال ها و گروه های تشکیل شده از اعضای کانون ها در بستر فضای مجازی می تواند در زمینه فرهنگ سازی مهارت آموزی با سازمان فنی و حرفه ای همکاری داشته باشد.
ارسال نظر