استاندار هرمزگان:
«هرمزگان» به دنبال سهم بیشتر از صنعت بانکرینگ/ مدیران آستانه تحمل خود را در مواجهه با انتقادها بالا ببرند
استاندار هرمزگان گفت: سهم هرمزگان در صنعت بانکرینگ ، کمتر از سه درصد است و باید سهم خود را در این بازار افزایش دهیم.
، محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: برای پرداختن به مسائل استان، برنامهریزی یکپارچه نوین آمایش با عنوان بینا طراحی شده تا به پیشبرد اهداف در استان کمک شود.
وی با اشاره به اینکه، برنامه ریزی برای داشتن یک حرکت رو به جلو حائز ضرورت دارد، گفت: از این رو در زمانی که معاون سیاسی بودم با همکاری بیش از ۱۰۰ نفر از اساتید برنامهای جامع طراحی شد و آن حرکت مبنایی شد تا دادههای برنامه توسعه استان ایجاد شود، وقتی هم که بنا شد بهعنوان استاندار بیایم، برنامه محوری مدنظرم بود.
استاندار هرمزگان گفت: هم اکنون فرآیند توسعه در ایران همواره ناتمام، نامتوازن و ناپایدار بوده است در همین راستا؛ برنامهای جامع برای بخشهای مختلف طراحی شد و برای اجرایی شدن این برنامهها، الزام بودجه و خلق منابع جدید درنظر گرفته شده است.
آشوری تازیانی در ادامه افزود: فرصتهای درآمدی باتوجه به ظرفیت هرمزگان در حوزههای مختلف مانند بانکرینگ سوخت و مسئولیت اجتماعی صنایع قابل تحقق است.
وی عنوان کرد: سهم هرمزگان در این بازار کمتر از سه درصد است و باید سهم خود را در این بازار افزایش دهیم.
نماینده عالی دولت در هرمزگان در بخش دیگری از سخنانش به مداخله صاحبان قدرت در رسانهها اشاره کرد و گفت: در حوزه رسانه باید نقطه تعادل، توازن و منطق ایجاد شود، اینکه امروز دچار آسیب شدهایم به این معناست که نتوانستهایم این نقطه توازن را ایجاد کنیم.
وی عنوان کرد: مدیران آستانه تحمل خود را در مواجهه با انتقادها بالا ببرند، باید با درنظر داشتن صیانت از جمهوری اسلامی بهعنوان یک اصل، آماده پاسخگویی باشیم، نه اینکه دنبال حاشیه امن باشیم و اگر کسی سوالی پرسید، دنبال توجیه باشیم.
وی با اشاره به اینکه، حاشیه امن مدیران بر خلاف منویات رهبری است، تصریح کرد: اگر مدیری برای خود حاشیه امن داشته باشد خلاف منویات رهبری، رئیس جمهور و اهداف نظام است و به ایجاد دوقطبی و اختلاف منجر میشود، تمام فعالان رسانهای قابل احترام هستند.
وی افزود: البته این احترام دوسویه است و فعالین رسانهها هم باید ضمن مطالبهگری، مطالب را با رعایت احترام و حقوق و مسئولیتها مطرح کند و این امر در استیفای حق استان تاثیر بالایی دارد که موضوع گاوبندی نمونهای از تاثیر این همراهیست، بنابراین مسئولین نباید از نقد و خیرخواهی رسانه برآشفته شوند،مسئولین نباید از نقد و خیرخواهی رسانه برآشفته شوند، بلکه باید از آنها تشکر هم کرد.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: امروز با گسست دولت-ملت مواجه ایم و این وضعیت با کارآمدی و احترام گذاشتن قابل جبران است.
وی با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین، آن را یکی از محورهای اصلی بیانات رهبر معظم انقلاب دانست و افزود: مدیران موظف هستند براساس سند بالادستی، روابط خود با رسانهها را بهبود بدهند، همچنین میتوان اختلالهای موجود را بررسی کرده و با داشتن درک مشترک برای حل آنها قدم برداشت.
نماینده عالی دولت در هرمزگان، معیشت و منزلت را دو دغدغه مهم رسانهها برشمرد و گفت: دستگاهها با انعکاس تبیین اقدامات خود توسط رسانهها میتوانند به معیشت و اقتصاد آنها کمک کنند، هر چه اطلاعرسانی بیشتری داشته باشیم به کاهش آشفته بازار و جلوگیری از تبعیض و سایر چالشها منجر میشود.
وی ابراز کرد: رسانهها باید در عمل هم بهعنوان رکن چهارم دمکراسی دیده شوند تا به آبادانی، پیشرفت، اجرای برنامههای توسعه و رفع چالشها استان کمک کند، میتوان برای اقتصاد رسانه با تشکیل کارگروهها برنامه داشته است.
آشوری تازیانی با بیان اینکه تغییر باید هوشمند و براساس قابلیتها باشد، تاکید کرد: جابجایی مدیران با حفظ کرامت انسانی افراد انجام شود.
وی در ادامه بیان داشت: در دیدار با رئیس جمهور اختیاراتی را درخواست کردم که در نشست استانداران بهعنوان پیشنهاد مطرح شد، در استانهایی که مناطق آزاد دارند، حکمرانی در هم تنیده شده و این امر هزینه اداره یک استان را افزایش داده، از این رو واگذاری برخی اختیارات به استانداران ضرورت دارد و این کار در کنار خلق منابع جدید به توسعه و کاهش هزینهها کمک میکند.
وی افزود: درحال حاضر صنایع مختلف مانند پالایش نفت بندرعباس و ستاره خلیج فارس اقدامات خوبی انجام میدهند اما راهاندازی صندوق حمایت از برنامههای توسعه با رویکرد مسئولیتهای اجتماعی و با همکاری بنگاههای اقتصادی درحال شکلگیری است که به نظاممند شدن مسئولیتهای اجتماعی صنایع کمک میکند.
نماینده عالی دولت در هرمزگان عنوان کرد: انتقال پروندههای مالیاتی واحدهای بزرگ هم یکی از منابع بزرگ درآمدی است که میتواند در رفع چالشها و رشد شاخصهای توسعه کمک کند و با پیگیریهای صورت گرفته تعدادی از این پروندهها به استان بازگشت و حدود ۳۷ تا ۴۰ پرونده هم در دستور کار قرار دارد.
وی، امنیت شغلی را از مهمترین دغدغهها و مطالبات مهم برشمرد و گفت: احساس تبعیض در جذب رایج است و شاهد این هستیم که به جای استفاده از نیروهای توانمند هرمزگانی مدیران عامل از نیروهای خود استفاده میکنند و در مواردی روند مطالبهگری ما هم به نوعی بوده که تاثیر نداشته، باید روش مطالبهگری به سمتی برود که به افزایش بهرهوری کمک کند.
آشوری تازیانی ابراز داشت: برای اینکه در جذب اعمال سلیقه نشود، پیشنهاد شد که بعد از آزمون، مصاحبه به مجموعههای عدالت محور سپرده شود که این روند به سمت بهبود پیش رفته اما به نقطه مطلوب نرسیدهایم، اما، تمام بنگاههای اقتصادی ملزم شدهاند از نیروهای توانمند بومی استفاده کنند و رفع تبعیض باید مبنای جذب باشد.
استاندار هرمزگان در بخش پایانی سخنان خود گفت: یکهزار و ۳۳۶ پروژه نیمه تمام در استان هرمزگان وجود دارد که باید آن را کاهش دهیم.