در همایش ملی آبخیزداری:
۱۵ گروه مردمی به تولید و کاشت نهال حرا در هرمزگان کمک میکنند
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: ۱۵ گروه مردمی در حال مشارکت در حوزه تولید و کشت نهال حرا هستند و امسال خودشان خودجوش به این کار اقدام کردهاند.
![۱۵ گروه مردمی به تولید و کاشت نهال حرا در هرمزگان کمک میکنند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/oy8hXx48tSsp/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh-_fGLeHYJQ1/%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%84+%D8%AD%D8%B1%D8%A7+.jpg)
، سید محمد نور موسوی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان در همایش ملی آبخیزداری کشور که به میزبانی هرمزگان برگزار شد، اظهار داشت: سازندهای زمین شناسی استان بسیار به فرسایش حساس است و۷۲ گنبد نمکی آبها را درغرب شور و نمکی کرده است.
وی عنوان کرد: مردم خود را از قدیم با چالشهای طبیعت و کمبودها خودشان را وفق داده، بند وبندسار احداث کردهاند و با توجه به توسعهای که در استان بوده و در حال پیشرفت است در غرب استان فشار زیادی را بر منابع طبیعی استان وارد میکند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان عنوان کرد:در طول ساحل ۸۰۰ هزار مترمربع جنگلهای حرا داریم در ارتفاعات جنگلهای ایرانی تورانی بنه ارس پسته و… داریم.
وی ادامه داد: در توسعه مانگرو کارهای بزرگی انجام دادیم، مساحت مانگروها ۱۹ هزار مترمربع است، در سال ۸۸ مساحت جنگل حرا ۱۹ هزار بوده در سال ۴۰۱ مساحت ۲۴ هزار مترمربع است، مردم و جوامع محلی از این روند افزایشی حمایت میکنند.
این مسئول عنوان کرد: نگاه ما به منابع طبیعی نگاه مدیریت جامع حوزه آبخیز است، مردم همیشه پای کار بودند و بیش از ۴۵ هزار هکتار بند وبندسار احداث شده است.
وی در پایان گفت: در منطقه جائز ۶ سازه آبخیزداری با کمک مردم احداث شده که مردم نارنگی کشت میکنند و استخر پرورش ماهی احداث کردن. ظرفیت خیرین در این حوزه چشمگیر است و نمونه بارز آن را در پارک آبخیز میبینیم.
ارسال نظر