English

جشن خودکفایی سه‌هزار خانوار تحت حمایت امداد هرمزگان برگزار شد

با حضور حمید باسره مدیرکل کمیته امداد هرمزگان، مسئولان استانی و کشوری، جشن خودکفایی سه‌هزار خانوار تحت حمایت امداد هرمزگان در فرهنگسرای طوبی بندرعباس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، حمید باسره مدیرکل کمیته امداد هرمزگان ضمن تقدیر از تلاش‌های مددجویان و همکاران خود در کمیته امداد، اظهار داشت: این دستاورد بزرگ، حاصل همت و تلاش خستگی‌ناپذیر این خانواده‌ها و حمایت‌های بی‌دریغ بانک‌های عامل و سایر نهادهای همکار است.

وی با اشاره به سیاست کمیته امداد مبنی بر توانمندسازی و خروج مددجویان از چرخه حمایتی، افزود: برخلاف گذشته، پوشش حمایتی کمیته امداد زمان‌دار بوده و با ارائه مشاوره‌های تخصصی و تسهیلات اشتغال‌زایی، زمینه خودکفایی مددجویان فراهم می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان با بیان اینکه در سه چهار سال اخیر بیش از ۲۵ تا ۳۰ هزار خانواده وام اشتغال دریافت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: در سال گذشته نیز سه هزارخانوار به خودکفایی رسیدند و پیش‌بینی می‌شود در سال آینده این رقم به چهار هزارخانوار افزایش یابد.

باسره تاکید کرد: در این مراسم، به صورت نمادین یک دستگاه تراکتور به نمایندگی از ۳۰ تراکتور و یک دستگاه وانت به نمایندگی از ۷۰ وانت به مددجویان اهدا می‌شود.

باسره در پایان ضمن قدردانی از حضور استاندار هرمزگان و سایر مهمانان در این مراسم، ابراز امیدواری کرد که با تداوم این روند، شاهد ریشه‌کن شدن فقر و توانمندسازی هرچه بیشتر خانواده‌های نیازمند در استان باشیم.

خودکفایی مددجویان کمیته امداد هرمزگان با روش‌های نوین

محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان جشن خودکفایی ۳ هزار خانوار هرمزگانی که مقامات استانی و کشوری برگزار شد، با تأکید بر اهمیت استقلال اقتصادی و خودکفایی در جامعه، گفت: این دستاوردها، میراث امام خمینی (ره) و آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه استقلال اقتصادی یکی از اصول بنیادین انقلاب اسلامی بود که امروز به عنوان یک هدف اصلی در برنامه‌های مختلف دولت و نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد ادامه می‌یابد، افزود: کمیته امداد هرمزگان در این مسیر توانسته است با روش‌های نوین، مددجویان را به خودکفایی برساند و این دستاورد عظیم مایه افتخار است.

استاندار هرمزگان با اشاره به برنامه‌های اشتغال‌زایی کمیته امداد، تصریح کرد: کمیته امداد با بهره‌گیری از رویکردهای عملی و اثربخش، توانسته است فرهنگ کار و خودکفایی را در میان مددجویان زنده کند و آنان را از وابستگی به کمک‌های مالی نهادهای حمایتی خارج کند. این اقدام، نه تنها به ایجاد اشتغال پایدار کمک کرده، بلکه باعث بهبود کیفیت زندگی بسیاری از خانواده‌ها نیز شده است.

آشوری تازیانی همچنین از نقش بانک‌ها و نهادهای خصوصی در حمایت از کمیته امداد و پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی تشکر کرد و گفت: همکاری بانک‌ها و سایر نهادهای دولتی و خصوصی در این راستا بسیار مؤثر بوده است. بدون این همکاری‌ها، دست‌یابی به این موفقیت‌ها امکان‌پذیر نبود.

وی در ادامه بر اهمیت همکاری‌های بیشتر در قالب کارگروه‌های اشتغال تأکید کرد و بیان داشت: کارگروه‌های اشتغال باید در جلسات خود به‌طور جدی مشکلات مددجویان را بررسی کرده و راه‌حل‌های عملی برای تسهیل روند اشتغال پایدار آنان ارائه دهند. باید از همه ظرفیت‌ها و منابع موجود استفاده کرد تا هیچ مددجویی به دلیل مشکلات اقتصادی پشت‌سر نماند.

 

تخصیص ۲۱ همت تسهیلات اشتغالزایی برای مددجویان کمیته امداد

مهدی روح‌اللهی مدیرکل توسعه مشاغل بنیاد حیات در مراسم جشن خودکفایی ۳ هزار خانواده تحت پوشش با حمایت کمیته امداد هرمزگان با اشاره به اقدامات این بنیاد در توانمندسازی مددجویان، گفت: کمیته امداد در زنجیره اشتغال، از مرحله ایجاد انگیزه تا آموزش مهارت و تامین مالی، همراه مددجویان است و در سال گذشته بیش از ۱۸۰ هزار مورد آموزش مهارتی در سراسر کشور برگزار شده است.

وی با قدردانی از همکاری بانک‌ها در تامین تسهیلات اشتغال‌زایی، افزود: در حال حاضر بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار این نهاد قرار گرفته است.

روح‌اللهی با اشاره به بازدید از ۶۵ هزار طرح اشتغال‌زایی در سال جاری، پایداری کسب و کارهای ایجاد شده توسط مددجویان کمیته امداد را بالاتر از میانگین کشوری دانست و افزود: بیش از ۶۳ درصد طرح‌های ایجاد شده در سال ۱۳۹۸ و ۹۲ درصد طرح‌های سال گذشته همچنان فعال هستند.

مدیرکل توسعه مشاغل بنیاد حیات، کمبود نگاه خیرخواهانه در حوزه کسب و کار، نبود فضای مناسب برای عرضه محصولات و جذب نشدن کامل منابع تخصیص یافته را از جمله مشکلات موجود برشمرد و خواستار همکاری دستگاه‌های دولتی و خیرین در این زمینه‌ها شد.

وی عنوان کرد: خیرین به جای کمک‌های موردی، در طرح‌های پایدار مانند نیروگاه‌های خورشیدی سرمایه‌گذاری کنند تا درآمد مستمر و قابل توجهی برای مددجویان ایجاد شود.

روح‌اللهی در پایان ابراز امیدواری کرد که با تداوم حمایت‌ها، شاهد افزایش جشن‌های خودکفایی و توانمندسازی بیشتر خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد باشیم.

وی گفت: سال گذشته جشن خودکفایی برای۱۰۰ هزار مددجو در برگزار شد، با همت تمامی دست‌اندرکاران، امسال نیز شاهد جشن خودکفایی برای ۸۰ هزار مددجو هستیم.

 

سیاست کمیته امداد، ریشه کنی «فقر مطلق»

«حمیدرضا ترقی»، عضو هیأت امنای کمیته امداد در مراسم جشن خودکفایی ۳ هزار خانوار هرمزگانی، با بیان اینکه سیاست کمیته امداد از ابتدا بر ریشه‌کنی فقر مطلق و سپس پرداختن به فقر نسبی استوار بوده، اظهار داشت: در کنار رسیدگی به نیازهای معیشتی، توجه به مسائل فرهنگی، تحصیلی و اشتغال خانواده‌های تحت پوشش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با تاکید بر اینکه توانمندسازی خانواده‌ها و ارتقای سطح درآمدی آن‌ها به دهک‌های بالاتر، گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی است، افزود: باید روحیه کار و اشتغال در جامعه تقویت شود تا افراد به جای تکیه بر کمک دیگران، به سمت خودکفایی و استقلال حرکت کنند.

جشن خودکفایی کمیته امداد هرمزگان عضو هیأت امنای کمیته امداد با اشاره به اینکه در حال حاضر بالغ بر یک و نیم میلیون نفر از جمعیت پنج میلیون نفری تحت پوشش این نهاد آماده اشتغال هستند، تصریح کرد: با وجود محدودیت‌ها، مجلس و دولت امکاناتی را در اختیار کمیته امداد قرار می‌دهند که سالانه می‌توان با آن برای حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار نفر وام اشتغال ایجاد کرد.

ترقی با بیان اینکه روند رشد کمی و کیفی خودکفایی مددجویان در طول سال‌ها بهبود یافته، گفت: باید متناسب با تغییرات مشاغل و شرایط اقتصادی جامعه، مشاغل جدیدی تعریف و برنامه‌ریزی شود تا خانواده‌ها بتوانند با این مشاغل جدید سازگار شوند و راه‌های درآمد جدیدی پیدا کنند.وی به کسانی که به خودکفایی رسیده‌اند توصیه کرد: پایداری شغل در گروی اتقان در تولید و ارائه محصولات با کیفیت است.

عضو هیأت امنای کمیته امداد با اشاره به اینکه ثبت جهانی فرش تولیدی مددجویان کمیته امداد در سازمان ملل نشان‌دهنده کیفیت بالای این محصولات است، گفت: باید سهم تولیدات مددجویان در تولید ملی کشور مشخص شود تا مردم متوجه شوند که کمیته امداد به دنبال نگهداری فقر نیست، بلکه در پی تبدیل یک عنصر نیازمند به یک عنصر مولد و موثر در رشد اقتصادی کشور است.

ترقی از تلاش و همت مددجویان برای رسیدن به خودکفایی قدردانی کرد و این اقدام را جهاد در راه خدا خواند.

وی همچنین با قدردانی از استاندار هرمزگان و سایر مسئولان استان، از بانک‌ها بابت کمبود تسهیلات تخصیص یافته به مددجویان گلایه کرد و خواستار توجه بیشتر به این موضوع شد.

ترقی در بخش پایانی سخنانش افزود: تخصیص ۴۶ درصدی اعتبارات اشتغال از سوی بانک‌ها در هرمزگان نسبت به استان‌های دیگر عقب‌تر است و نیازمند همت بیشتر بانک‌ها و استاندار است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه