English

رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان:

پرورش میگو صنعت ارزآور و اشتغال‌زا، نیازمند حمایت هدفمند است

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی هرمزگان معتقد است که با برنامه‌ریزی‌های دقیق، صنعت میگو و آبزی‌پروری هرمزگان می‌تواند نه‌تنها به نیازهای داخلی پاسخ دهد، بلکه به یکی از منابع مهم ارزآوری برای کشور تبدیل شود.

پرورش میگو صنعت ارزآور و اشتغال‌زا، نیازمند حمایت هدفمند است
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

،  محمدرضا صفا، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی هرمزگان در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: بارها بر اهمیت صنعت میگو و آبزی‌پروری در هرمزگان تأکید شده است و این صنعت به دلیل ظرفیت‌های طبیعی و جغرافیایی استان، می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی تولید و صادرات در کشور تبدیل شود.

وی در رابطه با رفع موانع تولید و صادرات، ازجمله تأمین نهاده‌ها، دسترسی به بازارهای صادراتی، و چالش‌های زیست‌محیطی اشاره‌ای داشت و خواستار همکاری نهادهای دولتی و خصوصی برای رفع این موانع شده است.

وی بر لزوم توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، سردخانه‌ها و واحدهای فرآوری برای افزایش ارزش‌افزوده محصولات آبزی‌پروری مطالبی بیان کرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی هرمزگان معتقد است که با حمایت‌های هدفمند و برنامه‌ریزی‌های دقیق، صنعت میگو و آبزی‌پروری هرمزگان می‌تواند نه‌تنها به نیازهای داخلی پاسخ دهد، بلکه به یکی از منابع مهم ارزآوری برای کشور تبدیل شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه