English

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان:

صنایع غرب بندرعباس با حجم بالای تولیدات صنعتی، کمترین میزان فضای سبز را در اختیار دارد

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: صنایع در غرب بندرعباس نقش مهمی در تولید و اقتصاد کشور دارد، اما با وجود حجم بالای تولیدات صنعتی، کمترین میزان فضای سبز را در اختیار دارد.

صنایع غرب بندرعباس با حجم بالای تولیدات صنعتی، کمترین میزان فضای سبز را در اختیار دارد
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان در آیین روز درختکاری با اشاره به بحران‌های زیست‌محیطی قرن ۲۱، از جمله تغییرات اقلیمی، کمبود منابع آبی و افزایش آلودگی‌ها، بر اهمیت آموزش همگانی در این حوزه تأکید کرد.

وی با اشاره به گسترش صنایع در غرب بندرعباس گفت: این منطقه با وسعت ۱۷ هزار هکتار، نقش مهمی در تولید و اقتصاد کشور دارد، اما با وجود حجم بالای تولیدات صنعتی، کمترین میزان فضای سبز را در اختیار دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با ارائه آماری از وضعیت آلودگی‌های صنعتی در منطقه، میزان انتشار دی‌اکسید کربن را بیش از دو میلیون تن و تولید پسماند صنعتی را حدود ۱.۲ میلیون تن اعلام کرد.

همچنین برداشت سالانه چهار میلیون مترمکعب آب برای صنایع و تأسیسات آب‌شیرین‌کن از دیگر چالش‌های زیست‌محیطی این منطقه عنوان شد.

مسیحی تازیانی هشدار داد که در صورت ادامه این روند، آلودگی‌های انباشته‌شده در منطقه پیامدهای جبران‌ناپذیری برای محیط‌زیست و سلامت شهروندان خواهد داشت و باید رویکرد توسعه پایدار در سیاست‌های صنعتی لحاظ شود.

وی با اشاره به اهمیت مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها (CSR) در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی، بر لزوم اقدامات جدی صنایع در این زمینه تأکید کرد و گفت: پایش‌های آنلاین آلاینده‌ها در صنایع بزرگ اجرایی شده است، اما مشکل اصلی، آثار تجمعی آلودگی در منطقه است که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای کاهش آن است.

مسیحی تازیانی از اجرای برنامه‌هایی مانند توسعه خانه‌های محیط‌زیست در صنایع، گسترش آموزش‌های زیست‌محیطی در مدارس و ایجاد کمربند سبز در اطراف بندرعباس با مشارکت صنایع خبر داد.

وی با قدردانی از استاندار هرمزگان به دلیل حمایت از توسعه پایدار، تأکید کرد که حفظ محیط‌زیست وظیفه‌ای همگانی است و تصمیمات امروز تأثیر مستقیمی بر کیفیت زندگی نسل‌های آینده خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه