English

فرمانده انتظامی هرمزگان خبر داد؛

توقیف لنج حامل کالای قاچاق در آب‌های هرمزگان

فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: با هوشیاری و تلاش مأموران انتظامی شهرستان پارسیان در بازرسی از یک فروند لنج باری ۱۸ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق کشف و ضبط شد.

توقیف لنج حامل کالای قاچاق در آب‌های هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، سردار علی اکبر جاویدان فرمانده انتظامی استان هرمزگان در تشریح این خبر اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان پارسیان روز گذشته حین گشت زنی در بندرشیوء این شهرستان به یک فروند لنج در حال تخلیه بار مشکوک شده و موضوع را در دستور کار قرار دادند.  

وی افزود: مأموران با همکاری حراست این بندر در بازرسی از این شناور تعداد ۵ دستگاه چشم پزشکی خارجی، ۴۸۰ دستگاه گوشی موبایل و هزار و ۶۸۰ عدد پماد هیدروکورتیزون خارجی فاقد مدارک گمرکی و قاچاق کشف کردند. 

سردار جاویدان، ارزش محموله کشف شده از این شناور را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۱۸ میلیارد ریال عنوان کرده و اظهار داشت: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذیربط معرفی ارسال شد. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه