رئیس اتاق بازرگانی همدان خواستار شد؛
مساعدت حداکثری بانکها، تامین اجتماعی و نهادهای مرتبط با فعالان اقتصادی
رئیس اتاق بازرگانی همدان ضمن اشاره به شرایط حاکم بر فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان از بانکها، تامین اجتماعی و نهادهای مرتبط خواستار حمایت ومساعدت حداکثری شد.
![مساعدت حداکثری بانکها، تامین اجتماعی و نهادهای مرتبط با فعالان اقتصادی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/3Cmph6MMMgii/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6uGPoW-9gEs/%D8%B2%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج همدان، رئیس اتاق بازرگانی همدان در نشست نوروزی با فعالان اقتصادی استان که با حضور استاندار همراه بود، با بیان اینکه در طول سال ۲ یا ۳ نشست در بین فعالان اقتصادی استان برگزار می شود، اظهار داشت:
نشست نوروزی هر ساله با حضور استاندار همدان و فعالان حوزه اقتصاد برپا می شود تا دیداری شکل گیرد و در خلال این دیدار، فرصتی به جهت مطرح کردن شرایط حاکم بر عملکرد فعالان و تولیدکنندگان فراهم شود.
علی اصغر زبردست با بیان اینکه سال سختی برای تولیدکننگان پشت سرگذاشته شد، گفت:در سال جدید با توجه به وضعیت موجود در کشور و تحریم های ناعادلانه که اتفاق افتاده است، اگر حمایت های داخلی از سوی نهادها و ارگانهای مرتبط صورت نگیرد ، قطعا با مشکلاتی مضاعف روبرو خواهیم شد.
وی مطرح کرد: تولیدکنندگان در شرایظ حاکم 36 درصد دستمزد کارکنان را افزایش دادهاند که اگر سنوات و موارد دیگر را هم به آن اضافه شود به 42 درصد خواهد رسید و همینطور 16 در صد هم افزایش بودجه مالیاتی کشور در این حوزه درنظرگرفته شده است.
رئیس اتاق بازرگانی همدان خاطر نشان کرد: با توجه به موارد مطرح شده فعالان اقتصادی بایستی به فعالیت خود ادامه دهند.
زبردست خاطر نشان کرد: با توجه مطالب مذکور انتظار بر آن است تا فعالین اقتصادی از انسجام برخوردار بوده و به تولید ادامه دهند و فرآیند جاری خود را حفظ کنند.
زبردست در ادامه افزود: تولیدکنندگان و فعلان اقتصادی خواستار این هستند تا دستگاهی که می توانند از فشارها بر فعالان اقتصادی بکاهد از جمله تامین اجتماعی، مساعدت بیشتری به خرج دهد.
وی یادآور شد: از آنجایی که دیگر منابعی که به تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی یاری می رساند وجود ندارد، پس بایستی بانکها تمرکز و توجه بیشتری درارتباط با فعالان این حوزه اختیار کنند.
وی ضمن انتقاد از عملکرد سال گذشته بانک ها نسبت به تولیدکنندگان، گفت: در سال گذشته بیش از 57 درصد تسهیلات اعطاء نشده است و این درحالی است که متوسط این حوزه در کشور 75 درصد بوده است.
رئیس اتاق بازرگانی همدان عنوان کرد: عملکرد بانک ها در مورد معوقات نیز عملکرد مثبتی را نشان نمی دهد و 10 درصد را به خود اختصاص داده است، در حالی که متوسط کشوری 4 درصد را در معوقات بیان می کند.
زبردست در پایان تصریح کرد: در سال رونق تولید اگر بانک ها و سایر دستگاههای مرتبط تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را همراهی نکنند قطعا سال بسیار دشواری پیش رو خواهد بود.
ارسال نظر