English

یک فعال رسانه:

مشکلات اسکای مال راه حل علمی دارد و شدنی است/کاربست ادبیات تفاهمی برای دستیابی به راه حل های مشترک​

با توجه به مشکلاتی که در مقوله اسکای مال مطرح است و اساتید برجسته شهرسازی همدان که دارای رتبه ای کشوری هستند تحقق این پروژه و امکان آن را شدنی می دانند اما الزام آن دوری از سیاست زدگی و به کارگیری ادبیات تفاهمی و دوری از نقاط افتراقی که پشتوانه علمی ندارد می دانند.

مشکلات اسکای مال راه حل علمی دارد و شدنی است/کاربست  ادبیات تفاهمی برای دستیابی به راه حل های مشترک​

به گزارش خبرگزاری موج همدان، مقام معظم رهبری بر جهاد اقتصادی تاکید وافری دارند و در این خصوص حتی سالی را نیز با همین عنوان نامگذاری کردند و این جهاد اقتصادی چگونه ممکن است؟ چه کسانی نقش اصیل تری را باید ایفا نمایند؟ در این  زمینه رسانه ها چه وظیفه ای را عهده دار هستند؟ باید گفت این رسانه ها هستند که با تحلیل شرایط حاکم بر فرایند های اقتصادی می توانند فضا را در کاهش تبعیض برخورداری ها، تولید، صنعت و در جهت تامین نیازهای ملت سوق دهند و در این مسیر مسوولان را هدایت و پوشش دهند به عبارت دیگر این فرهنگ است که سیاست و اقتصاد را جهت می دهد

 به کارگیری ادبیات تفاهمی برای دستیابی به راه حل های مشترک

 

این وظیفه رسانه است که جهاد اقتصادی و مولفه های فرهنگی آن را تبیین کند به معنای آنکه جریان اقتصادی کشور را با شاخص همبستگی ملی بسنجند. به بیان دیگر حفظ این وحدت  و همبستگی مستلزم دوری از سیاست زدگی و تمرکز بر مشترکات در اقتصاد و پرهیز از نقاط افتراقی به خصوص در اهداف راهبردی و دوری از بخشی نگری منطقه ای  و دوری جستن از ادبیات پرخاش درنقد مجریان و به کارگیری ادبیات تفاهمی برای دستیابی به راه حل های مشترک

به نظر شما اظهار نظرهایی که از سوی برخی از مسوولان و تصمیم گیران در شهر همدان مبنی بر بودن یا نبودن برخی از پروژه های سرمایه گذاری در شهر روی می دهد، صحیح است؟ در راستای همبستگی ملی است؟‌ آیا ادبیاتی که برخی از نمایندگان در این حوزه به کار می گیرند تفاهمی است یا دامن به افتراق می زند؟ چرا باید مجریان امر را اینگونه نقد کرد و در ادبیات خود از طعنه و کنایه دوری نمی کنیم؟

آیا قرار است برای همیشه اینگونه از سرمایه گذاران استقبال کنیم؟ آیا بی آنکه از متخصصان امر در حوزه های مورد نظر، نظرخواهی کنیم می توانیم برای صدها هزار نفر تصمیم گیری کرد؟ اگر نظرخواهی ما بدون استناد به دلایل علمی و کارشناسانه باشد، به چه شبیه خواهد بود؟ آیا محلی از اعراب و اعتنا خواهد داشت؟

برای پویایی اقتصاد شهری همدان آن هم در وضعیت اقتصادی موجود بایستی بیش از پیش به شدن و یا نشدن پروژه های سرمایه گذاری دقت نظر و عمل به خرج داد چرا که تنها تکیه بر این دیدگاه علمی است که می تواند ارتقای شهرمان را در پی داشته باشد و نه اصرار بر وصول نگاه های شخصی خویش آن هم بی هیچ رویکرد علمی!

متاسفانه پروژه اسکال مال در مقوله ای سیاسی گرفتار شده است و این گرفتاری از آن جایی ناشی می شود که کسانی که مخالف تحقق پروژه هستند بایستی خارج از نگاه سیاسی به تحقق یا عدم تحقق آن بنگرند.

تا زمانیکه ما و برخی از نمایندگان ما در خصوص شدن یا نشدن پروژه های سرمایه گذاری در همدان دست از برخی از پافشاری هایی که پایه آن را سیاسی کاری شکل می دهد برندارند و به نگاهی که بر آن علم، دانش  و مقولات کارشناسی حاکم است روی نیاورند نخواهند توانست در این دست موضوعات نتیجه ای شفاف و علمی را شاهد باشیم.

نماینده محترم نوعی و بزرگوارانی که بر ادعاها و صحبت های آن ها رویکرد علمی وجود ندارد و یا اینکه شاهد بهره گیری از اساتید برجسته و صاحب نامی که در همین شهر وجود دارند و می توانند در فضای کاملا کارشناسی و علمی شدن پروژه ای را با توجه به تمام ویژگی هایی که مورد انتظار است، روشن کنند نیستیم و قطعا به نتیجه روشن و عادلانه و منصفانه ای دست پیدا نخواهیم کرد.

قدر مسلم در این فضایی که بر آن تنها صحبت ها و گفتتگوهایی که هیچ یک پایه علمی ندارد را شاهد هستیم، تنها شهروندان و شهر همدان است که از حضور سرمایه گذاران مختلفی که می توانستند اقتصاد شهری را فعال و پویا کنند و صدها مزایای دیگر را حاکم نمایند، محروم می شود البته در صورت تایید علمی موضوع اما آیا از اساتید مرتبط تقاضایی داشته ایم؟

پس تا جاییکه ممکن است تصمیم گیران و تصمیم سازان شهر همدان بایستی برای پیشرفت شهر خود و اعتلا و ارتقای آن از بگو و مگو های سیاسی دست برداشته و رویکردی علمی را پیش گیرند.

آیا پیش آمده است تصمیم گیران ما به  دانشگاهی که در همین شهر واقع است و نام آشنای بوعلی بر آن می درخشد برای رفع مشکل مراجعه کنند؟

 آیا تاکنون در کنار سرمایه گذار ایستاده ایم و وی را ترغیب به حضور در جوار این دست اساتید برجسته ای که در نظر و عمل دارای موفقیت های بسیاری بوده اند و در حوزه های مختلف شهرسازی و رفع گره های ترافیکی در پرجمعیت ترین و فشرده ترین شهرها در استان های دیگر توانسته اند سرآمد و موفق خود نمایی کنند، کرده ایم؟

شاید مراجعه کرده باشیم اما این مراجعه برای تایید همان گفتمان مورد نظر و انتظار خودمان بوده است! اما فراموش کرده ایم که این اساتید استخوان خرد کرده این فضا هستند و رویکردشان بر گفتگو و شناخت علمی است و نه امضای بی چون و چرای فرمایش برخی تصمیم گیران!

با اساتید مطرح شهرسازی دانشگاه بوعلی که به گفتگو می نشینی از امکان تحقق پروژه اسکای مال همدان با درنظر گرفتن راهکار های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت سخن می گویند و موفقیت این پروژه و رفع گره های ترافیکی آن را البته با رویکرد علمی شدنی می دانند.

پس مسوولان و تصمیم گیران عزیزخود و وجدان خویش را قبل از آن که  مورد سرزنش قرار گیرد و قرار دهید از راهکارهای علمی موجود و ظرفیت هایی که می توان برای تحقق پروژه های سرمایه گذاری از جمله اسکای مال و ... که بواسطه حضور اساتید موفق شهرسازی همدان، وجود دارد، بهره گیرید لطفا وبرای اثبات اظهار نظر خویش صدها هزار نفر از شهروندان را از اتفاقات خوبی که می تواند در شهر بیفتد محروم نکنیم!

 

آیا این خبر مفید بود؟
نویسنده:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر