بلیت فروشی الکترونیکی ورزشگاه آزادی به شرکت توسعه و تجهیز واگذار میشود
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی روز یکشنبه اعلام کرد تفاهم نامه ای بین باشگاههای استقلال و پرسپولیس، سازمان لیگ و شرکت توسعه با هدف واگذاری بلیت فروشی الکترونیکی ورزشکاه آزادی به این شرکت به امضا رسید.
به گزارش خبرگزاری موج، مصطفی مدبر در نشست خبری در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر این تفاهم نامه به امضا رسید و با انجام مناقصه براساس آیین نامه فدراسیون فوتبال درصدی از آن به شرکت مجری و مابقی به تیم های مختلف لیگ برتر تخصیص داده خواهد شد. البته این کار به منظور بازساری سریعتر ورزشگاه آزادی و قسمت های مختلفی که نیاز به باسازی دارد انجام می شود.وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه باتوجه به معرفی نشدن هیات مدیره پرسپولیس آیا این تفاهم نامه عملیانی می شود یا خیر گفت: چون قرارداد حقوقی است این موضوع مشکلی را در اجرای تفاهمنامه ایجاد نمی کند.
وی با اشاره به واگذاری بلیتفروشی ورزشگاه آزادی به شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، گفت: استادیوم ورزشی محلی برای مسابقات مختلف داخلی، ملی، بینالمللی و ... است و بلیت فروشی آن همیشه دغدغه اصلی تمام دوستان، اصحاب رسانه، ورزشکاران و تماشاگران بود. طی تفاهمنامهای که بین سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال و باشگاه استقلال و پرسپولیس و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به امضا رسیده است قرار است در آینده بلیتفروشی بعد از انجام مناقصه عمومی به صورت الکترونیکی به شرکت توسعه و نگهداری واگذار شود. بدون شک بعد از این واگذاری عواید بلیت فروشی را طبق آییننامهای که در گذشته در فدراسیون فوتبال بوده است در اختیار سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال و تیمهای مختلف قرار خواهیم داد. در حقیقت شرکت توسعه به عنوان مجری برنامه سعی دارد با این واگذاری تجهیزاتی که در اختیار خود و همچنین در اختیار فدراسیون فوتبال است بتواند کار بلیتفروشی را با نظم و انضباط بیشتری نسبت به گذشته انجام دهد. قطعا از این مساله هیچ کسی به ویژه تیمهای ورزشی ضرر نخواهند کرد بلکه تماشاگران میتوانند به موقع و با در دست داشتن شماره صندلی مربوطه در استادیوم آزادی حضور پیدا کنند و بدون هیچگونه دغدغه و مشکلی بازیهای فوتبال را دنبال کنند.
مدبر ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر بلیتفروشی یکی از معضلات اساسی شده است که اکثر کسانی که بلیت تهیه میکنند قادر نیستند حتی با در دست داشتن بلیت در استادیوم آزادی حضور پیدا کنند و بازی فوتبال را تماشا کنند. ما باید بتوانیم این فرهنگ را در بین فوتبال دوستان جا بیندازیم تا مشکلی در آینده نداشته باشیم. یکی از حسنهای دیگری که این واگذاری خواهد داشت این است که ما میتوانیم از محل بلیتفروشی درصدی که به شرکت توسعه و نگهداری اختصاص پیدا میکند برای نگهداری چمنها، بازسازی فضاهای کوچک و سایر موارد استفاده کنیم و باری از دوش دولت برداریم.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی خاطرنشان کرد: ما تمام تلاشمان بر این است تا فشاری به تیمهای استقلال و پرسپولیس از لحاظ بلیت فروشی وارد نشود و پیشبینی ما بر این است همان درصدی را در گذشته تیمهای ورزشی از بلیت فروشی دریافت میکردند همان درصد را دوباره پس از واگذاری دریافت کنند تا از مساله بلیتفروشی متضرر نشوند. به هر صورت انگیزه اصلی ما به عنوان یکی از مجریان اصلی برای ورود به کار بلیتفروشی این است تا بتوانیم به جامعه فوتبال خدمت کنیم و این کار را به خوبی ساماندهی کنیم.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در ادامه با بیان اینکه برای بازسازی ورزشگاه آزادی و تحکیم بستر و سازه پروژه به ۱۶۰ میلیارد اعتبار نیاز است، گفت: به نظر میرسد اتمام این پروژه دو سال طول بکشد تا بتوانیم آزادی را به طور کامل بازسازی کنیم.
وی اضافه کرد: استادیوم آزادی با قدمت نزدیک به ۵۰ سال طبیعی است که همچون سایر پروژهها نیاز به بازسازی کامل دارد. ما کاری که طی سالهای گذشته برای این مجمع انجام دادیم نگهداری به موقع بود تا بتوانیم از زمین چمن آن و سایر فضای ورزشی به خوبی استفاده کنیم و در آن تمام مسابقات ملی، باشگاهی و لیگ را برگزار کنیم. البته تا به امروز این نگهداری به نحو احسن انجام شده و مشکلی برای اجرای پروژههای خود نداشتیم اما برای بازسازی تمام قسمتهای ورزشگاه آزادی نیاز به کار ویژه داریم. همچنین طی گزارشهایی که از شرکتهای نظارتی بر این کار داشتیم متوجه شدیم در اضلاع مختلف ورزشگاه آزادی نشستهایی در بخش سازه داریم که از نظر فنی و مهندسی این نشستها طبیعی است. به هر صورت این نشستها نیاز به تحکیم، بازسازی و نگهداری دارد.
مدبر با بیان اینکه در نشست عمودی به هیچ عنوان با خطر ریزش مواجه نیستیم، اظهار کرد: نشستهای عمودی که در بخشهای مختلف ورزشگاه آزادی صورت گرفته است مطلقا خطر ریزش در آن وجود ندارد مگر اینکه در زمان لرزش، شدت لرزش به حدی باشد که موجب ریزش بخشهای مختلف ورزشگاه آزادی شود اما در حرکتهای طبیعی خطر ریزش وجود ندارد. با بررسیهایی که طی سالهای گذشته صورت گرفته است که متاسفانه برخی نیز با گرفتن فیلمهایی سعی کردهاند به دستگاههای مختلف این مساله را بقبولانند که ورزشگاه آزادی در معرض ریزش قرار دارد باید بگویم اینطور نیست و با افراد ذیصلاح بررسیهایی که صورت گرفته است این اطمینان را میدهم که در نشستهای عمودی استادیوم ورزشگاه آزادی هیچ مشکلی وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی افزود: بعد از بازی ایران و ازبکستان کار را شروع کردیم و با برداشت لایه اول که لایه هفت سانتیمتری بود سکوهایی روی آن قرار داشت. ما سعی کردیم لایه اولیه را برداریم و بنا داریم بعد از ترمیم این لایه، کار صندلیگذاری آن را انجام دهیم. در حقیقت به دنبال آن هستیم تا گرادنهایی را که آسیب دیدهاند را در ابتدا آببندی کنیم و با شیوه جدید همانند نقش جهان آن را بچینیم و در نهایت کار صندلیگذاری را انجام دهیم. سپس در فنداسیون و سازه اصلی، کار بازسازی را ادامه دهیم. بدون شک اگر بازسازی به این شکل انجام شود برای ۵۰ سال آینده در این سازه مشکل دیگری نخواهیم داشت و ورزشگاه آزادی تا ۵۰ سال آینده میتواند مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی در پاسخ به این سوال که به نظر میرسد برخی از پارکینگهای آزادی به اتومبیلرانی واگذار شده و باعث کوچک شدن فضای پارکینگها در ورزشگاه آزادی شده است، اظهار کرد: استادیوم آزادی به صورت یک مجموعه ورزشی بزرگ دیده شده و در سالهای مختلف بر اساس ضرورتهایی که وجود داشت این استادیوم را متاسفانه تکه تکه کردند. حتی بعضی وقتها ما شاهد هستیم که در زمان مسابقه تمام خیابانهای اطراف آزادی بسته میشود. حتی بخش بزرگی از پارکینگ آزادی طی بررسیهایی که انجام دادیم زمینی به مسافت پنج هزار متر به اتوبوسرانی واگذار شده که بر اساس اجارهنامهای که از ستاد اجرایی فرمان امام داشتند این زمین به اتوبوسرانی واگذار شده است. طی بررسیها و اسنادی که در دست داشتیم متوجه شدیم که زمین واگذار شده اصلا مربوط به آزادی نیست. ما در حال بررسی این موضوع هستیم. همچنین طی جلسهای که با وزیر ورزش و جوانان داشتم برخی از فدراسیونها به ویژه ۱۵ فدراسیون درخواست داشتند که بخشهایی از استادیوم ورزشگاه آزادی برای انجام تمرینات در اختیار آنها گذاشته شود که تصمیم گرفتیم در طرح جامع استادیوم آزادی این مساله را اجرایی کنیم و بر اساس نیاز فدراسیونها این مساله در طرح جامع استادیوم آزادی به اجرا گذاشته خواهد شد.
مدبر ادامه داد: همچنین در طرح جامع این مساله عنوان شده مکان مشخصی برای فدراسیونها دیده شود که این هم نیاز به ساماندهی دارد. ما بعد از بازسازی مجموعه ورزشی آزادی سعی خواهیم کرد مکانهای مشخصی را برای فدراسیونهایی که واقعا نیازمند هستند در نظر بگیریم. من نیاز فدراسیونها را رد نمیکنم اما با این وضعیت معتقدم تکه تکه شدن مجموعه آزادی شرایط خوبی نیست و باید این مساله به درستی ساماندهی و در اختیار فدراسیونها گذاشته شود. تلاش ما بر این است تا پارکینگها را با قوت حفظ کنیم و آنهایی که نیاز به تخریب دارند تخریب و پارکینگها را چند برابر کنیم.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی همچنین از طبقاتی شدن پارکینگهای ورزشگاه آزادی در دو ضلع شرقی و غربی خبر داد و گفت: یکی از برنامههای ما این است که بتوانیم در ضلع شرقی و غربی بین پنج سالن و پایین استادیوم ورزشگاه آزادی پارکینگ طبقاتی با گنجایش ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ خودرو ایجاد کنیم. برآوردی که از هزینه ساخت پارکینگ طبقاتی داشتیم ۳۰ میلیارد تومان است که بنا داریم یک پارکینگ هفت طبقهای با همکاری بخش خصوصی به زودی در ورزشگاه آزادی ایجاد کنیم. البته در این زمینه نیاز به همکاری شهرداری داریم تا بتوانیم هر چه سریعتر پارکینگ طبقاتی خود را تاسیس و همچنین برخی از فضاهای آن را برای کارهای اقتصادی در نظر بگیریم.
وی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در خصوص بدهی باشگاه استقلال و پرسپولیس بابت اجاره اماکن ورزشی به این شرکت، افزود: ما طبق تفاهمنامه جدیدی که به امضا رساندهایم سعی میکنیم از محل بلیت فروشی اجاره اماکن ورزشی را از این دو باشگاه دریافت کنیم تا مشکلی که سالهای قبل داشتیم دیگر برای شرکت تکرار نشود. البته در مورد بدهیهای سنواتی که فدراسیونهای مختلف به شرکت توسعه دارند از جمله محل اجاره سالنها، فضاهای اداری و ... ما سعی میکنیم از محل ۲۷ صدم درصد که برای وزارت ورزش و جوانان در نظر گرفته میشود در طی پنج سال بدهی قبلی مستهلک شود و در طول پنج سال ۱۵ تا ۲۰ درصد از بدهیها را پرداخت کنیم.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر