هاشمی طبا: مربیان باید مولف باشند نه مقلد
مدیر همایش رویکرد پزشکی ورزشی در بدنسازی، آمادگی جسمانی، تغذیه و مکمل های ورزشی، مربیان را به جستجو کردن، دانش داشتن و مولف بودن توصیه کرد.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سید مصطفی هاشمی طبا در همایش رویکرد پزشکی ورزشی در بدنسازی ،آمادگی جسمانی، تغذیه و مکمل های ورزشی که از صبح امروز در هتل المپیک تهران آغاز شده، اهمیت بهره گیری از علم و دانش روز در عرصه ورزش را برای پیشرفت بسیار مهم و ضروری دانست.
مدیر این همایش گفت: در زمانی که رییس سازمان تربیت بدنی بودم متوجه شدم برخی مربیان از الگوهایی که در کتاب های ورزشی قرار دارد تبعیت می کنند در شرایطی که الگوهایی که در کتاب ها است مربوط به همه ورزشکاران نیست و از آنجا که ظرفیت انسانها و نوع آناتومی بدن آنها با هم تفاوت دارد از لحاظ علمی باید بر اساس مشخصات هر ورزشکار برای او برنامه ریزی تمرینی داشت نه آنکه از هر الگویی بدون توجه به ظرفیت ورزشکارانی که با آنها کار می کنیم، استفاده ببریم.
رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی تصریح کرد: باید با توجه به مشخصات ذاتی ،فیزیکی و ژنتیکی هر ورزشکار برای موفقیت او برنامه ریزی کنیم و در چنین حالتی است که نتیجه گیری هم بهتر و راحت تر حاصل می شود.
هاشمی طبا با بیان اینکه توجه به ظرایف علمی در موفقیت ورزشکار اهمیت بسیاری دارد، اظهار داشت: مربی برای موفقیت باید از علم و دانش روز استفاده کند و در عین حال از تجربه هم در کنار دانش بهره ببرد و در مجموع مربی باید جستجو کند و مولف باشد نه فقط مقلد.
در این همایش، دکتر نوروزی رییس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزاری همایش های علمی ورزشی را در راستای سیاست های آموزشی وزارت ورزش و جوانان به منظور پیشرفت در ورزش کشور عنوان کرد.
نوروزی از خدمات سید مصطفی هاشمی طبا مدیر همایش در زمان حضورش در سازمان تربیت بدنی کشور به نیکی یاد کرد و اظهار داشت: انقلاب علمی شدن ورزش در کشور از زمان ریاست مهندس هاشمی طبا در سازمان تربیت بدنی آغاز شد و کتاب ها و جزوات بسیار ارزشمندی نیز در این زمینه از او برای جامعه ورزش کشور به یادگار مانده است.
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی اهمیت علمی شدن ورزش را در افزایش راندمان قهرمانان مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: تحقیق و تجربه ثابت کرده است که وقتی به علم تمرین، بدنسازی، تغذیه و استفاده صحیح از مکمل های ورزشی توجه شده نتایج آن در عرصه قهرمانی به وضوح مشاهده شده است.
همچنین محمدرضا داورزنی با اشاره به پیشرفت علوم و تکنولوژی، جامعه ورزش را هم نیازمند بهره گیری از علوم مختلف دانست.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای با اشاره به مشکلاتی که عدم آشنایی به استفاده منطقی از مکمل های تغذیه یا بی توجهی به تغذیه و بدنسازی برای ورزشکاران به وجودمی آورد، اظهار داشت: از آنجا که بدنسازی، تغذیه و مکمل های ورزشی در نتایج ورزشکاران در عرصه قهرمانی در رویدادهای بین المللی اهمیت زیادی دارد، برگزاری این همایش ها برای جامعه ورزش بسیار مهم است.
داورزنی با بیان اینکه اثرات این همایش ها در ورزش قهرمانی دیده خواهد شد تصریح کرد: آنچه مسلم است برای موفقیت در عرصه های مهم بین المللی از جمله بازی های المپیک که اهمیت زیادی برای ورزش کشور دارد، چاره ای جز رویکرد علمی به ورزش وجود ندارد به همین دلیل یکی از دغدغه های اصلی برای نتیجه گیری ورزشکاران، بدنسازی اصولی و درست است.
همایش رویکرد پزشکی ورزشی در بدنسازی، آمادگی جسمانی، تغذیه و مکمل های ورزشی از صبح امروز در هتل المپیک آغاز شد و تا سیزدهم مردادماه هم ادامه خواهد داشت.
راهکارهای تغذیه در مدیریت وزن و ترکیبات بدنی ،برنامه غذایی ایده آل برای ارتقا عملکرد ورزشی ،آخرین دستاوردهای علمی در عرصه مکمل های ورزشی ،بدنسازی در بیماران و گروه های خاص (بانوان ،کودکان و سالمندان )،بدنسازی و مصرف مواد و داروها ،جایگاه علم تمرین در بدنسازی ،روش ها و ابزارها ،راهکارهای نوین در ریکاوری و پیشگیری از بیش تمرینی و دستاوردهای جدید در فیزیولوژی و بدنسازی محورهای این همایش است.
۱۲۳ استاد برای سخنرانی و انتقال تجربیات خود در این همایش و کارگاه های مربوطه دعوت شده اند و ۱۰ مقاله برتر نیز ارائه خواهد شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر