رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان – فرانسه
کشتی آزاد آذربایجان بدون سنگین وزن در مسابقات جهانی
تیم کشتی آزاد آذربایجان بدون کشتی گیر سنگین وزن در رقابتهای جهانی فرانسه شرکت می کند.
![کشتی آزاد آذربایجان بدون سنگین وزن در مسابقات جهانی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/YW1PbtlivIHx/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehw7ipeRuyioR/%DA%A9%D8%B4%D8%AA%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، در حالی که رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان روزهای دوم و سوم شهریور ماه در شهر پاریس پایتخت فرانسه برگزار می شود، که جمال الدین ماگمادوف آزادکار وزن ۱۲۵ کیلوگرم تیم آذربایجان به دلیل مصدومیت نمی تواند در مسابقات مذکور شرکت کند.
همچنین نامیک عبداله یف نایب رئیس فدراسیون کشتی آذربایجان در گفتوگویی با ابراز امیدواری نسبت به موفقیت تیم های ملی این کشور در رقابت های جهانی فرانسه، گفت: امیدوارم پس از این مسابقات مشکلات مالی کشتی گیران هم بر طرف شود.
* ترکیب تیم آذربایجان رقابت های جهانی به شرح زیر است:
کشتی آزاد:
۵۷ کیلوگرم : ماهیر امیراصلانوف (قهرمان جوانان جهان)
۶۱ کیلوگرم: حاجی علیف (دارنده مدال برنز المپیک ، دو طلای جهان)
۶۵ کیلوگرم: آقاحسین مصطفی یف
۷۰ کیلوگرم: گادژی مراد اومراف (قهرمان زیر ۲۳ سال اروپا)
۷۴ کیلوگرم: جبرئیل حسن اف (دارنده مدال برنز المپیک ، دو مدال برنز جهان)
۸۶ کیلوگرم: الکساندر گوستیف (دارنده مدال نقره اروپا)
۹۷ کیلوگرم: ارسلان بک آلبوروف
** سرمربی بلغاری کشتی آذربایجان استعفاء داد.
سیمون شترف سرمربی بلغارستانی تیم کشتی آزاد زنان آذربایجان استعفاء داد.
به گزارش ایسنا، سیمون شترف پس از چهار سال فعالیت در کشور آذربایجان، در آستانه رقابت های جهانی فرانسه به دلیل مشکلات مالی استعفاء داد.
مشکلات مالی در کشتی آذربایجان چندی قبل نیز باعث اعتراض کشتی گیران سرشناس این کشور شده بود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر