حادثه تلخ در آتن/ مرگ یک فوتبالیست ۲۱ ساله یونانی در جریان مسابقه
یک فوتبالیست ۲۱ ساله یونانی در جریان مسابقه جان خود را از دست داد.
![حادثه تلخ در آتن/ مرگ یک فوتبالیست ۲۱ ساله یونانی در جریان مسابقه](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/lFaGgFWbovS3/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh0ES_Ur2eWtc/%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA+%DB%B2%DB%B1+%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، در بازی لیگ دسته سوم منطقه جنوب شرق بین تیمهای «ایلیوپولی» و «ارمیونیدس» حادثه تلخی در آتن، رخ داد.
الکساندروس لامپیس، هافبک "ایلیوپولی" که تنها ۵ دقیقه در این مسابقه بازی کرد، در حین بازی به دلیل حمله قلبی از هوش رفت و روی زمین افتاد.
پزشکان بلافاصله به سمت فوتبالیست ۲۱ ساله شتافتند و در حالی که منتظر آمبولانس بودند، سعی کردند لامپیس را احیا کنند.
به گزارش رسانههای محلی، ۲۰ دقیقه طول کشید تا آمبولانس به محل حادثه برسد و هیچ دستگاه دفیبریلاتوری در ورزشگاه وجود نداشت و در نتیجه نجات فوتبالیست امکان پذیر نشد.
ارسال نظر