حسن یزدانی برای تیلور کری خواند
نشست خبری حسن یزدانی و دیوید تیلور یک روز قبل از آغاز مسابقات جهانی در شهر بلگراد صربستان برگزار شد و دو کشتی گیر مطرح دنیا در مورد رویارویی با یکدیگر صحبت کردند.
![حسن یزدانی برای تیلور کری خواند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/4K3E3OYKhO6e/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh_SgKKjSEW_y/%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C%D8%AF+%D8%AA%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%B1+%2B+%D8%AD%D8%B3%D9%86+%DB%8C%D8%B2%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، حسن یزدانی با ابراز رضایت از شرایطی که برای حضور در مسابقات جهانی بلگراد دارد گفت: شرایطم بسیار متفاوت از سال گذشته است و با آمادگی به این رقابت ها آمدم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار خارجی درباره دلیل کناره گیریاش از فضای مجازی گفت: کارهای مهم تری از فضای مجازی دارم. در این مدت فرصت برای من مهیا بود که روی تمرینات خودم تمرکز کنم و آنها را در مسابقات پیاده کنم و بهترین عملکرد را داشته باشم. دوری از فضای مجازی یک تصمیم شخصی بود و تمام تمرکزم را بر روی تمرینات و کشتی بود.
همچنین دیوید تیلور کشتی گیر مطرح آمریکایی و رقیب اصلی یزدانی نیز در این نشست خبری گفت: بسیار هیجان زده هستم که دیدار احتمالی من با یزدانی در این مسابقات برگزار میشود. من کمتر در مسابقه حضور پیدا میکنم و زمانی که در برابر حسن هستم هیجان زده هستم. ما ۲ قهرمان جهان و المپیک هستیم که همدیگر را محک میزنیم و حتی موجب تقویت هم میشویم.
ارسال نظر