English

مس صفر - استقلال صفر

با ارائه یک بازی ضعیف دیگر، استقلال این بار در رفسنجان برابر مس با تساوی بدون گل متوقف شد.

مس صفر - استقلال صفر
به گزارش خبرگزاری موج

​، در هفته نوزدهم لیگ برتر، استقلال در دیداری خارج از خانه به مصاف مس رفسنجان رفت و در نهایت به تساوی بدون گل رضایت داد. این نتیجه در ادامه روند ناامیدکننده استقلال تحت هدایت سهراب بختیاری‌زاده رقم خورد و فشارها بر این تیم و سرمربی آن افزایش یافت. نکته قابل توجه این بود که در لحظاتی که استقلال سوار بر بازی بود، هواداران این تیم علیه بختیاری‌زاده شعار سر دادند و خواستار جدایی او شدند.

بازی با برتری نسبی استقلال در مالکیت توپ آغاز شد اما اولین موقعیت جدی را مس رفسنجان ایجاد کرد. حملات بازیکنان میزبان از سمت چپ شکل گرفت و آن‌ها توانستند موقعیتی خطرناک روی دروازه استقلال خلق کنند که ضربه جبیره با واکنش به موقع سیدحسین حسینی مهار شد.

استقلال نیز تلاش کرد با استفاده از ارسال‌های رامین رضاییان به گل برسد. روی یک ضربه کاشته، ارسال او در محوطه جریمه به رافائل سیلوا رسید اما ضربه سر مدافع برزیلی با اختلافی اندک از کنار دروازه بیرون رفت.

در ادامه، مس رفسنجان بار دیگر از سمت چپ نفوذ کرد. میثم تیموری با یک حرکت در عرض، رامین رضاییان را جا گذاشت و ضربه خود را روانه دروازه کرد که توپش به بیرون رفت. بلافاصله پس از این صحنه، استقلال نیز واکنش نشان داد و روزبه چشمی از پشت محوطه اقدام به شوت‌زنی کرد اما ضربه او دقت لازم را نداشت و از بالای دروازه به بیرون رفت.

شاگردان بختیاری‌زاده در دقایق پایانی نیمه نخست فشار بیشتری روی دروازه میزبان وارد کردند و چندین ارسال از جناحین داشتند اما هیچ‌یک از توپ‌های ارسال شده به مهاجمان استقلال نرسید و در نهایت نیمه نخست بدون گل به پایان رسید.

در آغاز نیمه دوم، مس رفسنجان بار دیگر خطرساز شد. شوت محکم جولانی از پشت محوطه جریمه را حسینی با واکنشی مناسب دفع کرد و دروازه استقلال را بسته نگه داشت.

با گذشت دقایقی از نیمه دوم، استقلال فرصت بزرگی برای باز کردن دروازه حریف داشت. روی یک اشتباه در خط دفاعی مس، محمدحسین اسلامی در موقعیت گلزنی قرار گرفت اما ضربه زمینی او با اختلافی کم از کنار دروازه راهی اوت شد تا آه از نهاد هواداران استقلال بلند شود.

در ادامه بازی، استقلال روی یک ارسال به محوطه جریمه صاحب موقعیت خطرناکی شد اما جعفری، مدافع مس، پیش از اینکه مرادمند بتواند دروازه را باز کند، توپ را منحرف کرد و فرصت طلایی استقلال از بین رفت.

در واپسین لحظات مسابقه، استقلال از سمت راست به دروازه مس نزدیک شد. رضاییان که در این دیدار چندین بار با ارسال‌های خود به دنبال خلق موقعیت بود، این بار نیز با یک پاس در عرض قصد داشت هم‌تیمی خود را در موقعیت گلزنی قرار دهد اما این پاس به مقصد نرسید و یکی از آخرین فرصت‌های استقلال از بین رفت.

در نهایت، این بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید و استقلال ناکامی‌هایش ادامه یافت. با این نتیجه، استقلال در رتبه نهم قرار گرفت.

 

گروه داوری: مرتضی منصوریان / کمک‌ها: بهمن عبداللهی و بهزاد پناهی؛ داور چهارم: حسین حسینی / داور VAR: احمد محمدی؛ کمک داور VAR: فرهاد فرهادپور / ناظر: حیدر شکور

 

کارت زرد اخطار:

مس رفسنجان: میثم تیموری (90+3)

استقلال: زبیر نیک‌نفس (14) - محمدحسین مرادمند (85) - آرش رضاوند (90+3)

 

ترکیب استقلال: حسین حسینی| رافائل سیلوا| روزبه چشمی| حسین مرادمند| صالح حردانی| رامین رضاییان| زبیر نیک نفس (70- دیدیه اندونگ)| آرش رضاوند| مهران احمدی| جوئل کوجو (46- محمدحسین اسلامی)| محمدرضا آزادی (90+2- مسعود جوما)

سرمربی: سهراب بختیاری‌زاده

 

ترکیب مس رفسنجان: حامد لک| سیدمجید نصیری| سعید واسعی (90+4- محمدحسین کریم‌زاده)| میثم تیموری| محمد علی‌نژاد| حسن جعفری| علی شجاعی (70- عیسی مرادی)| رضا جبیره (70- سجاد بازگیر)| کوفی شولز| محمدرضا مهدی‌زاده| امیرحسین جولانی (66- ژائیر تاوارس سیلوا)

سرمربی: سیروس پورموسوی

 

لحظات حساس:

دقیقه 22: روی حرکت تیمی خوب بازیکنان مس از سمت چپ، بالاخره نخستین موقعیت جدی بازی خلق شد که پاس رو به بیرون تیموری با ضربه خطرناک جبیره همراه شد و حسینی با واکنشی به موقع توپ را دفع کرد و دروازه تیمش را نجات داد.

دقیقه 32: سانتر رامین رضاییان روی یک ضربه کاشته در محوطه جریمه به رافائل سیلوا رسید که ضربه سر مدافع برزیلی پیش‌تاخته با اختلاف خطرناکی از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 43: استقلال از چپ و از راست ارسال‌هایی به روی دروازه داشت که توپ از مهاجمان تیم عبور کرد و در نهایت نیز ضربه صالح حردانی با اختلاف زیاد از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 45+2: ضربه آرش رضاوند با اختلاف زیاد از بالای دروازه راهی اوت شد.

دقیقه 54: شوت محکم و روی پای جولانی از پشت محوطه جریمه را حسینی دفع کرد و دروازه تیم را نجات داد.

دقیقه 68: مهران احمدی در محوطه جریمه صاحب فرصت شد که ضربه پای چپ این بازیکن از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 70: شوت راه دور سعید واسعی به شکل خطرناکی راهی اوت شد.

دقیقه 73: استقلال یک موقعیت فوق‌العاده گلزنی را از دست داد. روی دفع ناقص بازیکنان مس، توپ در محوطه جریمه به اسلامی رسید که ضربه زمینی او با اختلاف یک متری از کنار تیرک دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 80: روی یک ارسال به روی دروازه، استقلال در محوطه جریمه توسط مرادمند صاحب موقعیت فوق‌العاده گلزنی شد که به دلیل دخالت جعفری مدافع مس، توپ توسط مدافع پیش تاخته آبی‌ها به آسمان کوبیده شد.

دقیقه 89: استقلال از سمت راست موقعیت خوبی را به دست آورد که رامین رضاییان با یک پاس در عرض قصد داشت برای هم تیمی خود موقعیت ایجاد کند که پاس او به مقصد نرسید.

 

در حاشیه:

با وجود حساسیت بالای این دیدار اما سکوهای خالی در ورزشگاه دیده می‌شود.

با ورود بازیکنان استقلال به زمین، آنها مورد تشویق هواداران قرار گرفتند.

مربیان دو تیم پیش از شروع بازی با یکدیگر خوش و بش کردند.

غیبت دیدیه اندونگ و حضور صالح حردانی در سمت چپ، نکات مهم ترکیب استقلال است.

باشگاه مس در اقدامی عجیب و در فاصله 9 دقیقه تا شروع بازی، ترکیب خود را اعلام کرد. یک حرکت غیرحرفه‌ای که جای انتقاد زیادی دارد.

به دلیل پاره بودن تور دروازه، این بازی با چند دقیقه تأخیر آغاز شد.

 

اتفاق ویژه:

استقلال یک‌بار دیگر متوقف شد و این بار هواداران به اعتراض علیه سهراب بختیاری‌زاده پرداختند. در شرایطی که آبی پوشان سوار بر بازی بودند، اما سکوهای ملتهب ورزشگاه با شعارهایی علیه بختیاری‌زاده، خواستار جدایی این سرمربی شدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه