English

بسکتبالیست‌های طبیعت ایران مقابل الریاضی لبنان باختند

تیم بسکتبال طبیعت ایران در آخرین بازی خود از سوپر لیگ غرب آسیا، مقابل الریاضی شکست خورد.

بسکتبالیست‌های طبیعت ایران مقابل الریاضی لبنان باختند
به گزارش خبرگزاری موج

، در ادامه رقابت‌های دور برگشت سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا که به میزبانی بیروت برگزار شد، تیم طبیعت ایران در آخرین بازی خود با نتیجه ۷۸ بر ۹۲ مقابل الریاضی لبنان شکست خورد.

شاگردان مهران شاهین‌طبع که جایگاه دوم این رقابت‌ها به دست آوردند، کوارتر اول این بازی را ۲۷ بر ۲۳ با برد پشت سر گذاشتند، اما در کوارترهای دوم و سوم ۱۴ بر ۲۷ و ۱۹ بر ۲۴ تن به شکست دادند تا با توجه به تساوی ۱۸-۱۸ دو تیم در کوارتر پایانی، این تیم الریاضی باشد که برنده بازی می‌شود.

در پایان این دیدار «ایوان بُوا» سنتر کروات تیم طبیعت با کسب ۲۹ امتیاز، ۱۰ ریباند و ۲ پاس منجر به گل، ضمن ثبت دبل‌دبل با کارایی ۳۱ بهترین عملکرد را به نام خود ثبت کرد.

به این ترتیب تیم الریاضی لبنان با ۸ برد، مقتدرانه قهرمان لیگ غرب آسیا شد و طبیعت ایران نیز با ۳ باخت و ۵ برد در جایگاه دوم قرار گرفت تا به همراه نماینده لبنان، به جمع ۸ تیم برتر این رقابت‌ها راه یابد.

نتایج بازی‌های تیم طبیعت در هفته دوم بسکتبال غرب آسیا:

طبیعت ایران ۶۹ - ۷۴ امان یونایتد اردن

طبیعت ایران ۸۸ - ۸۳ نیروی هوایی عراق

طبیعت ایران ۷۵ - ۷۳ ساجس لبنان

طبیعت ایران ۷۸ - ۹۲ الریاضی لبنان

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه