معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت:
فرش کردستان برای ارتقا و معرفی بهتر نیازمند اعتبارات بیشتری است
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان عنوان کرد: این دو بخش شامل، برنامههای عملیاتی فرش دستباف و الزامات و بایستههای تحقق اهداف فرش دستباف کردستان در سال جاری است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، بختیار خلیقی، روز پنج شنبه(۱۹ مرداد) در دومین جلسه میز فرش دستباف استان، اظهار کرد: فرش دستباف در کردستان به عنوان یک مزیت نسبتی و اشتغالزا نیازمند مساعدت و تصویب بودجه از محل اعتبارات آموزشی سازمان مدیریت و برنامه استان است.
وی افزود: برنامه عملیاتی فرش دستباف در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و با توجه به ظرفیتها و مزیتهای بالقوه فرش دستباف استان کردستان در دو بخش در حال پیگیری است.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان عنوان کرد: این دو بخش شامل، برنامههای عملیاتی فرش دستباف و الزامات و بایستههای تحقق اهداف فرش دستباف کردستان در سال جاری است.
وی تصریح کرد: در این راستا با در نظر گرفتن سند راهبردی فرش دستباف کشور به عنوان سند بالادستی، در دبیرخانه میز فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان تدوین و جهت اجرایی شدن بندهای آن به ارگانها، سازمانها و تشکلهای بخش خصوصی فرش دستباف ارسال میشود.
خلیقی با تشریح برنامه آموزشی فرش دستباف در سال جاری افزود: در راستای ارتقای مهارت بافندگان و تولیدکنندگان فرش دستباف تعداد ۱۷۰ کلاس آموزشی در عنوانهای مختلف از جمله افزایش مهارت بافندگان، طراحی فرش، رنگرزی، مدیریت کارگاهها و ... برگزار میشود.
وی خاطر نشان کرد: برای تقویت و افزایش راندمان و تولید فرش دستباف در کردستان، به عنوان یک مزیت اشتغالزا نیازمند مساعدت و تصویب بودجه از محل اعتبارات آموزشی سازمان مدیریت و برنامه استان هستیم.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: با توجه به وجود ۹۰ هزار بافنده در سطح استان و درخواستهای مکرر قالیبافان برای ثبت نام در سامانه بیمه تامین اجتماعی، از تمام ارگانها بالاخص اداره کل تامین اجتماعی استان کردستان خواستار پیگیری و افزایش سهم بیمه شدگان و جایگزینی بافندگان واقعی بجای حذف بیمه شدگان در کردستان شدیم.
وی با اشاره به نقش تسهیلات خرید اقساطی فرش دستباف در نمایشگاهی تحت همین نام در آبان سال گذشته بر میزان فروش و رونق فرش دستباف در استان، تداوم این رویه را در پانزدهم نمایشگاه تخصصی فرش دستباف و تابلو فرش خواستار شد.
خلیقی در پایان یادآور شد: با توجه به برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه فرش دستباف در تهران از کلیه فعالان بخشهای مختلف از جمله تشکلهای خصوصی فعال در زمینه فرش دستباف خواست تا با قدرت و توان مضاعف در این نمایشگاه حضور یابند و توانمندیهای فرش دستباف کردستان را به طور شایسته به نمایش بگذارند.
ارسال نظر