امیر فیلی:
آگاهی بخشی و اعتماد سازی لازمه ترغیب واکسن نزدهها است
عضو کمیسیون سلامت جوانان کشور گفت: لازم است پیامگذاران سلامت و دیگر گروهها افرادی که واکسن نزدهاند را شناسایی کنند، دلایل آنها را بشنوند و بدنه دانشگاهی آموزش و آگاهی لازم را به آنها بدهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، دکتر امیر فیلی صبح امروز سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: گمان اثرگذاری طولانی مدت فناوری به کار رفته در واکسنهای ژنی بر ساختار ژنتیکی فرد و شایعههای شیوع یافته درباره عوارض کوتاه و بلند مدت تزریق واکسن از شنیدههایی است که عاملی برای خودداری جمعیت باقیمانده از دریافت واکسن شده است.
وی افزود: سهلانگاری و جدی نگرفتن کرونا از دیگر دلایلی است که گاه با جمله "کرونایی وجود ندارد" یا "من به کرونا اعتقاد ندارم" نمود مییابد، البته به همه اینها باید انتظار برای واردات دیگر انواع واکسن را نیز اضافه کرد که پیشرفت پوشش واکسیناسیون را دستکم در مقاطعی کند کرد.
عضو کمیسیون سلامت جوانان کشور گفت: اطمینان دارد که اگر آگاهی علمی و دقیق به بسیاری از این افراد داده شود خواهند گفت: "اگر اینطور است، پس واکسن میزنم" چرا که به فرموده حضرت علی (ع) " مردم دشمن آن چیزی هستند که نمیدانند".
فیلی تاکید کرد: لازم است معاونت بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی، گروههای مردمی و ان جی اوها و پیامگذاران سلامت که نفر دوم هر سازمان و نماینده دانشکده علوم پزشکی در آن مجموعه است در این زمینه اقدام کنند.
ارسال نظر