مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان
۹ هزار شکایت کارگران در کردستان بررسی شد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: سال گذشته حدود ۹ هزار پرونده در هیاتهای تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران بررسی و از ۱۹ هزار واحد تولیدی و صنعتی نیز بازدید شد.
، فرزاد پیشکاری در نشست هم اندیشی با شرکای اجتماعی که به مناسبت هفته کار و کارگر و با حضور مدیران کل تامین اجتماعی و مدیریت درمان برگزار شد، اظهار کرد: بازرسان این اداره کل، در طول سال از بیش از ۱۹ هزار بازرسی از واحد های صنعتی، کارخانجات و ابنیه بازدید می کنند تا سلامت، ایمنی و حق کارگران تامین شود.
وی طراوت، زیبایی و عمران و آبادانی در کشور را مرهون تلاش کارگران دانست و با بیان اینکه ایمنی، حفاظت و بهداشت کارگران از مهمترین رسالت های وزارت کار است، افزود: وزارت کار با تمام توان از حق و حقوق کارگران صیانت خواهد کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، با بیان اینکه شرکای اجتماعی وزارت کار، بازوان توانمند و صاحبان اصلی این وزارتخانه هستند، خواستار همراهی و همکاری همه تشکلات کارگری و کارفرمایی، انجمن های صنفی، کانون بازنشستگان و تمامی شرکای اجتماعی با اداره کل کار استان برای تحقق اهداف شعار سال مد نظر رهبری یعنی "جهش تولید با مشارکت مردم" شد.
پیشکاری گفت: تمام ظرفیت های اداره کل، ادارات زیر مجموعه وزارت کار در کردستان و سایر ارگانها و ادارات استان برای رفع مشکلات کارگران بکار گرفته و شبانه روزی در جهت تحقق اهداف و سیاست های وزارت کار، تلاش خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه ۲۲۹ هزار و ۵۲۳ نفر در کردستان به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می کنند، اضافه کرد: با احتساب اینکه هر خانوار سه نفر باشند، حدود ۷۰۰ هزار نفر در استان مخاطب مستقیم وزارت کار هستند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان اینکه تحریم های گسترده مشکلاتی را در بخش اقتصادی برای جامعه ایجاد کرده است، ادامه داد: جامعه کارگری با اقتدار در مقابل این تحریم ها ایستادگی کرده و این مشکلات با توان و تفکر کارگران کشور که ستون فقرات و مولدین اقتصادی در کشورند حل خواهد شد.
پیشکاری با اشاره به اینکه حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال های جدید با تمام توان از کارفرمایان حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد، افزود: دولت سیزدهم در بحث سیاستهای تشویقی بازار کار از جمله طرح کارورزی، یارانه دستمزد و مشوقهای بیمهای و همچنین پرداخت تسهیلات کم بهره، مسیر مناسبی برای کارفرمایان و حمایت از کارگران و اشتغال آنان فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه باید بخش خصوصی، سرمایه گذاران و متفکران و فعالان حوزه های سرمایه گذاری در ایجاد اشتغال پایدار کمک حال دولت باشند، آموزش، مهارت آموزی و توانمند سازی جوانان در ایجاد بستر های اشتغال را ضروری خواند.
پیشکاری اظهار کرد: خانواده ها، نظام آموزشی و رسانه های جمعی باید انتظار و تفکر پشت میز نشینی را از فرزندان این سرزمین دور کرده و با آموزش صحیح، ایجاد انگیزه و مهارت آموزی در رشته های مورد علاقه، زمینه های ایجاد اشتغال پایدار در کشور را فراهم کنند.
ارسال نظر