مدیرکل راهداری کردستان:
برای رفع نقاط حادثه خیز تا کنون اعتباری جذب نشده است
برای رفع ۱۶ نقاط حادثهخیز استان ۱۲۹ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که قرار بود ۴۲ میلیارد تومان آن از طریق فروش اموال باشد اما تاکنون اعتباری جذب نشده است.
، فرزاد حسنی عصر امروز در جلسه شورای ترافیک که در محل سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، با اشاره به کمیسیون راههای استان به صورت ماهانه مرتب برگیار و مصوباتی متعددی داشته است، اظهار داشت: ۱۶ نقطه حادثهخیز از سال ۱۴۰۲ در استان شناسایی شده که تاکنون ۴ مورد انجام، ۵ نقطه در حال انجام و ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۴ نقطه در حال انتخاب پیمانکار و ۳ نقطه دیگر هنوز پیمانکارش انتخاب نشده است.
وی گفت: برای رفع ۱۶ نقاط حادثهخیز استان ۱۲۹ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که قرار بود ۴۲ میلیارد تومان آن از طریق فروش اموال باشد اما تاکنون اعتباری جذب نشده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کردستان با اشاره به اینکه اربعین حسینی در پیش است، تصریح کرد: امسال با افزایش دما و سفرها و زائران اربعین حسینی مواجه هستیم، بنابراین باید برنامهریزی و تدابیر ایمنی لازم اندیشیده شود.
وی با اشاره به ضرورت نصب باسکو در معادن و صدور بارنامه افزود: این دستور کار در کمیسیون ایمنی مصوب و مقرر شده که سازمان صمت، معادن را ملزم و میزان و ظرفیت بارها مشخص تا از ضرر و زیان به جادههای استان جلوگیری شود.
حسنی درباره اعتبارات اربعین عنوان کرد: امسال به صورت مشخص اعتبار مشخصی تخصیص نیافته است، البته در سال گذشته از محل روکش آسفالت ۴۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافت که امسال به ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
مدیرکل راهداری استان کردستان اعلام کرد: همچنین در سال گذشته در بحث ایمنی راهها ۱۲۲ میلیارد تومان به استان اختصاص یافت که امسال به ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
مدیرکل صمت استان کردستان نیز در این زمینه خاطر نشان کرد: این موضوع در شورای معادن استان مصوب و به خانه معدن و ۳۵۶ واحد معدنی کردستان، جهت اجرا ابلاغ شده است.
به گفته بختیار خلیقی، تاکنون برخی از معادن از جمله معادن بزرگ نسبت به نصب باسکول در محل بارگیری اقدام کرده و بقیه نیز در حال پیگیری است.
ارسال نظر