English

مسئول بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی کردستان:

بیماران هموفیلی تحت پوشش خدمات رایگان قرار دارند

لیلا قنبری گفت: ۱۷۶ بیمار مبتلا به هموفیلی تحت پوشش خدمات درمانی رایگان قرار دارند که بیشترین این بیماران با ۹۴ نفر به سنندج، مرکز استان اختصاص دارد.

بیماران هموفیلی تحت پوشش خدمات رایگان قرار دارند
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، لیلا قنبری در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تعداد کل بیماران مبتلا به اختلالات خونریزی‌دهنده که تحت عنوان هموفیلی مطرح می‌شوند در کشور ۱۳ هزار و ۲۵۰ نفر و در استان کردستان ۱۷۶ بیمار است.

وی با اشاره به اینکه ۱.۳ درصد از بیماران هموفیلی کشور به استان کردستان اختصاص دارد، افزود: شهرستان سنندج با ۹۴ بیمار بیشترین آمار و شهرستان بانه با ۴ بیمار کمترین آمار را به خود اختصاص می‌دهد و شهرستان‌های دهگلان، دیواندره و سروآباد بیمار هموفیلی ثبت شده ندارند.

مسئول بیماران‌ خاص دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تعداد بیماران هموفیلی به تفکیک نوع کمبود فاکتور انعقادی شامل تعداد بیماران هموفیلی(A) ۷۸ نفر ، بیماران هموفیلی(B)۱۲ نفر، فون ویلبراند ۳۰ نفر، کمبود فاکتور (۵) ۸ نفر، کمبود فاکتور(۷) ۲۸ نفر، کمبود فاکتور (۱۰) ۲ نفر، کمبود فاکتور (۱۱) ۷ نفر، کمبود فاکتور(۱۳) ۲ نفر، کمبود فیبرینوژن ۳ نفر و گلانزمن ۶ نفر هستند.

به گفته قنبری ۹۴ بیمار سطح شدید کمتر از یک درصد، ۳۲ بیمار سطح متوسط ۵ درصد و ۵۰ بیمار با سطح اختلال خفیف بالاتر از ۵ درصد شناسایی و ثبت شده‌اند.

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه بیماران هموفیلی در استان از خدمات متنوع و کاملا رایگان بهره‌مند هستند، ادامه داد: این خدمات شامل تامین رایگان فاکتورهای انعقادی، انجام آزمایشات تخصصی، ویزیت پزشکان متخصص و فوق‌تخصص، فیزیوتراپی، کاردرمانی و خدمات دندانپزشکی است.

وی یادآور شد: تمام بیماران هموفیلی، کمتر از ۱۵ سال سن تحت درمان پروفیلاکسی قرار دارند و از مرداد ماه امسال نیز درمان پروفیلاکسی با ابلاغ وزارت متبوع برای بیماران بالای ۱۵ سال آغاز شده که متقاضی دریافت فرآورده انعقادی طولانی اثر هستند.

قنبری یکی از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی کردستان را ارائه خدمات در کلینیک مراقبت مفصلی با حضور ارتوپد حاذق و دوره دیده در کلینیک ویژه شهرستان سنندج عنوان کرد و گفت: سال گذشته بیش از ۱۳ هزار عدد فاکتور انعقادی به صورت رایگان برای بیماران توزیع شد.

وی با بیان اینکه تمامی آزمایش‌های مرتبط با بیماری براساس بسته خدمتی وزارت متبوع به صورت رایگان در مراکز درمانی دولتی دانشگاه انجام می‌شود، افزود: درمان به‌موقع و مناسب بیماران هموفیلی بسیار مهم است و با درمان مناسب، این بیماران می‌توانند زندگی عادی و فعالی داشته باشند.

مسئول بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: با ارائه این خدمات، دانشگاه علوم پزشکی کردستان تلاش می‌کند  کیفیت زندگی بیماران هموفیلی را بهبود بخشد و آن‌ها را به جامعه فعال بازگرداند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه