English

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان:

حلقه اول تشکیل نظام جمهوری اسلامی ، جنبش دانشجویی بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: حرکت دانشجویان در آذر ۱۳۳۲ نبود، سایر تحرکات، منجر به پیروزی انقلاب شکل نمی‌گرفت و در حقیقت حلقه اول تشکیل نظام جمهوری اسلامی همین جنبش دانشجویی بود.

 حلقه اول تشکیل نظام جمهوری اسلامی ، جنبش دانشجویی بود.
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، مهدی رمضانی، روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز دانشجو در تالار مولوی دانشگاه کردستان اظهار کرد: در بررسی تاریخ سیاسی معاصر، قشر دانشجو به عنوان قشری پیشرو، جدی، متفکر و با واکنش سریع شناخته می‌شود که شهامت و سرعت عمل به عنوان یک ویژگی برجسته در تاریخ سیاسی مورد بحث است.

وی افزود: اگر حرکت دانشجویان در آذر ۱۳۳۲ نبود، سایر تحرکات، منجر به پیروزی انقلاب شکل نمی‌گرفت و در حقیقت حلقه اول تشکیل نظام جمهوری اسلامی همین جنبش دانشجویی بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان یادآور شد: این حرکت دانشجویی آگاهی را در ضمیمه خود داشت.

رمضانی ادامه داد: موقعیت‌شناسی و موقع شناسی و حرکت بر اساس آن از ویژگی‌های جنبش‌های دانشجویی است که دانشجویان ما در ۷۱ سال گذشته که از شهادت سه دانشجوی آذر ۱۳۳۲ گذشته، عالم به زمان بودن خود را اثبات کرده اند.

وی تاکید کرد: این آگاهی باید روزآمد و متناسب با موقعیتهای ملی و فراملی بروزرسانی و بازتعریف شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، اظهار کرد: این آگاهی باید برآمده از تحقیق، تدبیر، تفکر و تحلیل باشد تا در گره‌گشایی از مسائل جامعه و حکمرانی موثر باشد.

وی علم را عامل عزت آفرینی و استقلال برای ایران اسلامی برشمرد که شعار انقلاب و مطالبه مردمی است و باعث شده تا به قله‌های ممتاز پیشرفت برسیم.

رمضانی گفت: دانشجو باید در کنار تحصیل علم به مسائل پیرامونی خود حساس باشد و به مسائل ملی و بین‌المللی از جمله ضعف و قوت، کارآمدی و ناکارآمدی بپردازد و در مدیریت و مشورت، حکمرانان را همراهی کند.

به گفته رمضانی، نسل جوان دانشجوی ما پر از ایده، مستقل، با اراده و شجاع است که مشورت گرفتن از آنان نیاز حکمرانی امروز به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه در بعد بین المللی شاهد اتفاقات و رویدادهایی هستیم که نمی شود به آن بی تفاوت بود، مهمترین مساله منطقه را سقوط حکومت بشار اسد در سوریه برشمرد و گفت: تحلیل و تفسیر این موضوع در جامعه دانشگاهی انجام گیرد و در زمینه جنایات صهیونیست‌ها نسبت به غزه و لبنان نیز گفتمان‌هایی ایجاد شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان به گفتمان وفاق در دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: از بعد مشورتی، اشکالات و چالشهای این گفتمان بررسی، تذکر و مشورت‌های لازم ارائه شود.

وی یادآور شد: برای ایرانی آبادتر باید عالمانه‌تر حکمرانی داشت و به تکثر سلایق احترام گذاشت.

رمضانی بر لزوم احیای کرسی‌های آزاداندیشی و گفتمان‌های دانشجویی، از منویات رهبر معظم انقلاب تاکید کرد و گفت: ایستایی، بی‌تفاوتی و بی‌توجهی به نخبگان از عوامل پسرفت است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه