English

فرمانده انتظامی کردستان اعلام کرد:

خدمت ۲ هزار نیرو در اجرای طرح ترافیکی زمستانه

فرمانده انتظامی کردستان اعلام کرد: در اجرای طرح ترافیکی زمستانه امسال، دو هزار نیرو و ۸۰۰ دستگاه خودرو بکارگیری خواهد شد.

خدمت ۲ هزار نیرو در اجرای طرح ترافیکی زمستانه
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، سردار علی آزادی ظهر امروز در مراسم آغاز رزمایش طرح ترافیکی زمستانه پلیس راه در کردستان اظهار کرد: در چند سال گذشته با تلاش دستگاه‌ها کردستان و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان، آمار جانباختگان تصادفات جاده‌ای و درون‌شهری در کردستان پایین بود ولی در هشت ماهه امسال آمار تلفات در برون‌شهری ۹ درصد افزایش زیادی داشته و درون شهری دو درصد کاهش داشته است.

وی ابراز امیدواری کرد؛ با اجرای طرح ترافیکی زمستانه که از امروز تا ۲۰ اسفندماه ادامه خواهد داشت، آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای کاهش یابد.

به گفته فرمانده انتظامی استان کردستان، نیروهای پلیس راه و راهور و دیگر ارگان‌های دخیل در طرح زمستانه در ۲۰۰ پایگاه، پاسگاه و ایستگاه ثابت و سیار مستقر خواهند شد که به مردم خدمت‌رسانی داشته باشند.

سردار آزادی خاطرنشان کرد: در اجرای طرح زمستانه، دو هزار نیرو و ۸۰۰ دستگاه خودرو بکارگیری خواهد شد.وی اذعان داشت: تلاش می‌شود در قالب طرح ترافیکی زمستانه خدمت‌رسانی مضاعفی به مردم صورت بگیرد و هر جا نیاز باشد برای پیشگیری از سوانح جاده‌ای محدودیت‌هایی اعمال می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه