English

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان:

حدود ۲۹ هزار بی‌سواد اسمی و مطلق در استان داریم

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: دو سال اخیر در بین ۳۲ استان کشور در سال ۱۴۰۱ رتبه پنجم کشوری و در سال ۱۴۰۲ رتبه چهارم را به دست آوردیم که بدون تلاش همکاران ما در حوزه سوادآموزی این مهم امکان‌پذیر نبود.

حدود ۲۹ هزار  بی‌سواد اسمی و مطلق در استان داریم
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، هاشم ناظمی جلال در مراسم گرامیداشت هفتە نهضت سوادآموزی اظهار کرد: شعار یاد بگیریم تا بهتر زندگی کنیم نوع اهمیت سواد و علم و دانش را می‌رساند کە یک انسان وارستەای همچون امام در همان روزهای ابتدای انقلاب در سال ۱۳۵٨ دستور داد تا نهضت سوادآموزی تشکیل شود.

وی با اشارە بە اینکە رشد با سوادی در استان کردستان بیشتر از میانگین کشوری است، عنوان کرد: اگر امروز آمار باسوادی بە ۹۷ درصد رسیدە قطعا حاصل زحمات فعالان حوزە سوادآموزی است، اما همچنان حدود ۲٨ هزار و ٨۰۰ نفر بی‌سواد اسمی و مطلق در استان داریم کە واقعا عدد کمی نیست.

ناظمی جلال بە سە مرحلە شناسایی، جذب و آموزش بی سوادان اشارە و ادامە داد: با توجە بە پراکندگی و جمعیت استان پیدا کردن و شناسایی افراد بیسواد کار مشکلی است.

وی بە بحث درخواست آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی مبنی بر تعیین تکلیف و جذب آن‌ها بە بدنە آموزش و پرورش اشارە کرد و گفت: تا آنجایی کە در حد توان و اختیارات آموزش و پرورش استان بودە، پیگیری شدە است، اما بحث جذب آموزش‌ دهندگان یک بحث فرا استانی است.

ناظمی جلال ادامه داد: در دو سال اخیر در بین ۳۲ استان کشور در سال ۱۴۰۱ رتبه پنجم کشوری و در سال ۱۴۰۲ رتبه چهارم را به دست آوردیم که بدون تلاش همکاران ما در حوزه سوادآموزی این مهم امکان‌پذیر نبود.

وی افزود: حجم ابلاغی به استان ۱۰ هزار و ۵۴۱ نفر بوده و کلاس گذاری نهضت سوادآموزی در سال جاری از آبان ماه آغاز و تا ۳۰ دی ماه سالجاری ادامه خواهد داشت و رویکرد سازمان در سال جاری مدرسه محوری و محل است. 

صلاح الدین مفیدی مدیر آموزش و پرورش ناحیە دو سنندج در این مراسم گفت: آسیب‌های اجتماعی و توسعەنیافتگی در هر جامعەای ناشی از جهل و بی‌سوادی است.

مفیدی اظهار کرد: در حال حاضر کمتر از ٨ درصد بی‌سوادی در کل کشور داریم کە همە این مهم را مرهون تلاش‌های آموزشیاران و آموزش‌دهندگان حوزە سوادآموزی هستیم.

وی عنوان کرد: شناسایی و جذب افراد بی‌سواد بسیار دشوار است، اما وظیفە ما باید همە تلاش خود را برای جذب و آموزش بی‌سوادان در استان بە کار گیریم.

مفیدی اضافە کرد: بیشتر آسیب‌های اجتماعی و توسعە نیافتگی‌ها در هر جامعەای ناشی از جهل و بی‌سوادی است و قطعا پدر و مادرهایی کە بی‌سواد هستند در تعلیم و تربیت فرزندان و ارتباط با مدارس ضعیف هستند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه