نماینده ولی فقیه در کردستان:
حماسه ۹ دی ، آزمون بزرگ یک ملت بود
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: وقتی پس از ۱۵ سال، ملت ایران این اتفاق مهم را در چنین روزی گرامی میدارند، بسیار ارزشمند است.
، حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت ۹ دی که در سالن آزادی این شهر برگزار شد، با اشاره به آیه «أَحَسِبَ النَّاسُ أَن یُتْرَکُوا أَن یَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا یُفْتَنُونَ وَلَقَدْ فَتَنَّا الَّذِینَ مِن قَبْلِهِمْ»، اظهار کرد: اینکه پس از ۱۵ سال، ملت ایران این اتفاق مهم را در چنین روزی گرامی میدارند، بسیار ارزشمند است.
وی با بیان اینکه ۹ دی در کلام رهبر معظم انقلاب دارای ویژگیهای خاصی است، به چند مورد از فرمایشات ایشان اشاره کرد:۹ دی، روزی است که جلوه ویژه خدایی دارد؛ روزی که جمع مسلمان متدین و انقلابی در سال ۸۸ پس از آن اتفاق ناگوار در روز عاشورا به خیابان آمدند و در حرکتی خودجوش به آن رفتارها واکنش نشان دادند.
وی افزود هر روزی که با نیت خدایی در برابر مظاهر کفر و بیایمانی و یا کمبصیرتی، اقدامی صورت گیرد، میتواند یومالله باشد.
نماینده ولی فقیه در کردستان، با اشاره به تعریف دیگر رهبر انقلاب از ۹ دی به عنوان «آزمون بزرگ یک ملت»، گفت: از خرداد ۸۸ تا دی ماه همان سال، مکرراً نوامیس و شعارهای اساسی انقلاب مورد هجمه واقع شد، انتخابات زیر سوال رفت و متاسفانه رای مردم نادیده گرفته شد.
وی افزود رهبر معظم انقلاب فرمودند انتخاباتی که میتوانست نقطه عزت مردم باشد، متاسفانه عدهای آن را ترک کردند.
۹ دی، سیلی محکم بر دهان فتنه گران بود
حجتالاسلام پورذهبی با بیان اینکه رهبر انقلاب ۹ دی را «دفاع از ارزشهای انقلاب» دانستند، تصریح کرد: شعارهایی که داده میشد و هنجارهایی که شکسته میشد، حتی اگر در کشوری غیراسلامی نیز اتفاق میافتاد، احترام به رای مردم باید در صدر همه خواستهها میبود، اما متاسفانه رعایت نشد و ارزشها زیر سوال رفت. وی افزود در چنین شرایطی مردم بودند که آمدند و آن ارزشها را احیا کردند.
نماینده ولی فقیه در کردستان با تاکید بر این فرمایش رهبر انقلاب که ۹ دی «سیلی محکم به صورت کسانی بود که سعی در انحراف مسیر حرکت اسلامی با ایجاد فتنه داشتند»، گفت: بالاخره یک انقلاب وقتی مخدوش میشود که ارزشهایش به پایین کشیده شود.
وی افزود در سال ۸۸ رهبر معظم از خرداد به بعد ۳۰ سخنرانی در رابطه با فتنه داشتند، زیرا متاسفانه ارزشهایی که بر آنها تاکید میکردیم، از جمله رای مردم، زیر سوال میرفت.
حجتالاسلام پورذهبی تاکید کرد: در چنین شرایط حساسی مردم آمدند و پس از مدارهای مکرر، آن سیلی محکم را به فتنهگران و دشمنان زدند. وی با اشاره به خطبه ۲۹ خرداد رهبر انقلاب، یادآور شد که ایشان به برخی از افراد فرمودند شما کاری را شروع میکنید ولی دیگران ادامه خواهند داد که آن دیگران را مردم از صحنه خارج کردند.
وی با تاکید بر فرمایش رهبر انقلاب در مورد حماسه ۹ دی مبنی بر اینکه این حرکت مبتنی بر دو عنصر اساسی «حضور مردم» و «دیانت مردم دیندار» بود، گفت: تا آن مقطع مردم تحمل میکردند و فکر میکردند مباحث سیاسی است، اما کار به جایی کشید که به امام حسین علیه السلام تعرض شد و متاسفانه سردمداران آن جریان مخالف، آن مردم را «امت خداجو» نامیدند و در نهایت مردم خود وارد صحنه شدند.
وی افزود: با رای مردم نمی شود شوخی کرد، هر آنچه باشد و ولو طبق سلیقه و فکر ما نباشد و حتی اگر ما خیلی ناراحت شویم، باید احترام گذاشت؛ این اساس نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
ارسال نظر