English

نماینده ولی فقیه در کردستان :

شهدای ۲۸ دی سنندج برای ما شهید بحساب می آیند

نماینده ولی فقیه در کردستان با انتقاد از برخی تفکرات و استانداردهای دوگانه‌، گفت: این نگاه قبیله گرایانه است شهدای ۲۸ دی برای ما شهید هستند و اتفاقا مظلومیش یک جوری بیشتر است چون نه سلاحی در دست داشتند و نه مبارزه می‌کردند.

شهدای 28 دی سنندج برای ما شهید بحساب می آیند
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی پیش از ظهر امروز در یادواره شهدای ۲۸ دی و شهدای غزه که با حضور جمعی از مسئولان و مردم در سنندج اظهار کرد: راجع به شهدای ۲۸ دی سال ۶۵ شهر سنندج نیازمند تبیین بیشتر هستیم.

وی با بیان اینکه ما داستان ۱۵ خرداد بانه داریم که وقایع خیلی مهمی است، گفت: بمباران ۲۸ ۲۸ دی سال ۶۵ نیز که براثر بمباران شهر سنندج ۲۲۰ نفر به شهادت رسیدند باید بیش از پیش مورد توجه و تبیین قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اینکه ۴۳ شهید از این شهدا کودک بوده‌اند، عنوان کرد: اطلاعات و آمار در باره این شهدا باید بیشتر داده شود و در این راستا دستگاه‌های متولی مانند بنیاد شهید و حفظ آثار تلاش کنند.

حجت‌الاسلام پورذهبی تصریح کرد: این شهدا در قالب تالیف و چاپ کتاب، تولید محتواهای مختلف هنری مانند فیلم و غیره بیشتر اطلاع‌رسانی شود.

وی با تاکید بر دقت هرچه بیشتر در تالیف و چاپ کتاب‌های مربوط به شهدا، گفت: در انتخاب عکس و تذکره نویسی‌هایی باید دقت لازم صورت بگیرد.

به گفته وی، این شهدا فرزندان همین استان و این شهر بوده‌اند که در مظلومانه‌ترین شکل ممکن و غافلگیرانه در این بمباران به شهادت رسیدند.

نماینده ولی فقیه در کردستان با تاکید براینکه باید کتاب‌ها، مقالات و بروشورهای قوی در مورد این شهدا تدوین شود، اذعان کرد: خیلی از این شهدا در گمنامی به سر می‌برند و شناخت کافی در مورد آنها وجود ندارد.

حجت‌الاسلام پورذهبی قضاوت در مورد بمباران شهرها و چرایی آنها را از نکات مهم دانست و اضافه کرد: بعد از عملیات کربلای چهار و کربلای پنج وقتی ورق جبهه به طرف پیروزی رزمندگان اسلام برگشت دشمن با هدف ناامید کردن و تضعیف رزمندگان اقدام به بمباران شهرها کرد.

وی با بیان اینکه کربلای چهار در چهارم دی ماه و ۱۰ تا ۱۵ روز بعد از آن عملیات کربلای پنج رخ می‌دهد، گفت: در حالی که انتقام یک عملیاتی باید  در صحنه نبرد بین سربازان و نظامیان رقم بخوره دشمن شکست خورده جنگ را به شهرها می‌کشاند.

به گفته نماینده ولی فقیه در کردستان، شهر سنندج و دیگر شهرهای کردستان از اول انقلاب دچار این اتفاقات شده است، جنگ‌های داخلی که ضد انقلاب رقم می‌زد و بعد داستان بمباران ۶۳ بانه و قضیه ۲۸ دی سنندج همه و همه باید بیشتر تبیین شود.

حجت‌الاسلام پورذهبی گفت: مگر این مردم بی‌گناه نبودند،چرا گروهک‌ها که ادعای دفاع از کُرد را دارند به خاطر بمباران شهرها و به شهادت رساندن مردم بی‌گناه غیرنظامی شهر صحبت و محکوم نکردند این استاندارد دوگانه است.

وی عنوان کرد: در نقطه مقابل یک نفر همه کار نظامی، جاسوسی و تا آخرین فشنگش را شلیک می‌کند و دستش را بالا میبرد و می‌گوید من فعال مدنی‌ هستم.

وی با بیان اینکه این استاندارد دوگانه دامنگیر کردستان شده است، عنوان کرد: امیدواریم هیچکس اعدام نشود، اما این واقعیت است که هیچ بی‌گناهی را اعدام نمی‌کنند، بالاخره اگر یک نفر کاری کرده است طبق قانون باید مجازات شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان با تاکید براینکه باید برای مخاطب شعور قائل باشیم، گفت: انسان‌ها مطالعه و بررسی میکنند این استاندارد دوگانه را نمی‌فهمم.

حجت‌الاسلام پورذهبی با اشاره به اتفاقات ۱۴۰۱ در کشور به نحوه به شهادت رساندن شهید حسین یوسفی گریزی زد و گفت:‌ در یک گوشه خیابان با لباس شخصی بدون محاکمه با آن وضعیت این نیروی بومی را به شهادت رساندند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه