English

اعتراض رانندگان کامیون ها در مرز باشماق پایان یافت

پس از گذشت چند روز اعتراض رانندگان کامیون های باری در مرز باشماق مریوان، فعالیت های آنها از امروز دوباره آغاز شد.

اعتراض رانندگان کامیون ها در مرز باشماق پایان یافت
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، مدیر پایانه مرزی باشماق مریوان که در همان روزهای نخست تحصن رانندگان کامیون های وعده پیگیری این موضوع را اعلام کرده بود، امروز از رفع این مشکل خبر داد و گفت: خوشبختانه هماهنگی های خوبی در راستای رفع این مشکل صورت گرفته است.

حمیدرضا عبدالملکی با بیان اینکه این اعتراضات منجر به توقف تردد تانکرها در هر دو سمت مرز شده بود، افزود: خوشبختانه پس از این مشکلات دو جلسه مشترک با طرف عراقی برگزار شد.

وی بیان کرد: در جریان برگزاری این نشست ها مدیران و مسئولین از هر دو سمت از جمله نمایندگان بخش خصوصی، تجار و صنف حمل ‌ونقل، و همچنین مسئولین سازمان راهداری کشور و استان حضور داشتند.

مدیر پایانه مرزی باشماق مریوان عنوان کرد: در این جلسات تشکل‌ های بخش خصوصی دو طرف ایرانی و عراقی توانستند به توافقاتی دست یابند که منجر به افزایش کرایه‌ها شد و سایر مسائل نیز در نشست‌های بعدی مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت.

وی گفت: باتوجه ‌به توافق صورت ‌گرفته رانندگان با رضایت کامل تردد خود را از سر گرفتند و از این تاریخ و توافق تردد مرزی ما در حوزه تانکرها به حالت عادی و روان برگشته است.

عبدالملکی بیان کرد: این توافق نه ‌تنها به بهبود وضعیت رانندگان کمک کرده، بلکه به تسهیل تجارت و حمل ‌و نقل در مرز نیز منجر شده است و این تحولات امیدواری‌ها را برای آینده ‌ای بهتر در حوزه حمل‌ و نقل مرزی افزایش داده و نشان ‌دهنده همکاری مثبت میان دو کشور است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه