معاون وزیر جهاد کشاورزی:
پروژه آبیاری غرب و شمال غرب کشور کردستان را نیز در بر می گیرد
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر عزم جدی وزارت جهاد کشاورزی برای تکمیل پروژه آبیاری غرب و شمال غرب کشور، ادامه داد: به محض تامین اعتبار مورد نیاز، این پروژه در اسرع وقت تکمیل خواهد شد.
، صفدر نیازی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان همچنین از نیاز ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی اعتبار برای تکمیل پروژه های نیمه کاره حوزه آب در کشور خبر داد و یادآور شد: پیگیری های لازم برای تامین این میزان اعتبار در حال انجام است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: این سرمایه گذاری عظیم و پروژه های متعدد در دست اجرا، نشان از توجه ویژه دولت به بخش کشاورزی و توسعه زیرساخت های آن دارد و امیدواریم با تکمیل این پروژه ها، شاهد رونق هرچه بیشتر بخش کشاورزی و افزایش تولیدات داخلی باشیم.
نیازی از سرمایه گذاری ۷۵۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های کشاورزی خبر داد و گفت: ۲۰۰ میلیارد تومان از این مبلغ توسط بنیاد برکت و ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر توسط بنیاد علوی تامین شده است.
وی همچنین از افتتاح یک هزار و ۱۲۰ پروژه در حوزه آب و خاک با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۵۷۰ میلیارد تومان به مناسبت دهه فجر در سراسر کشور خبر داد و افزود: پروژه آبیاری غرب و شمال غرب کشور یکی از مهمترین این پروژه ها است که استان کردستان را نیز در بر می گیرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت این پروژه برای استان کردستان، اظهار کرد: بخش هایی از این پروژه تکمیل شده و برای تامین اعتبار باقیمانده آن از محل صندوق ذخیره ارزی استفاده شده است.
ارسال نظر