افزایش ۲۵۰ درصدی اعزام زائران به عتبات عالیات در کردستان
مدیرکل حج و زیارت کردستان از افزایش ۲۵۰ درصدی اعزام زائران به عتبات عالیات در استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: ۴۸ کاروان از استان کردستان به عتبات عالیات اعزام شدند.
![افزایش 250 درصدی اعزام زائران به عتبات عالیات در کردستان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/DBPac2yavLbm/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh8xJic5ee8YX/%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%AA+%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA.jpg)
، کاوه شیرزادی اظهار کرد: در حوزه اعزام زائران به عتبات عالیت رشد ۲۵۰ درصدی در سالجاری نسبت به سال گذشته در استان داشتیم.
وی افزود: در سال گذشته که از طریق سازمان به اداره کل حج و زیارت استان اعلام شد در مجموع ۲۸ کاروان سهم استان بود این کاروانها به ۴۸ کاروان رسید و این روند تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
به گفته مدیرکل حج و زیارت استان کردستان، این رشد قابل توجه ناشی از استقبال بسیار خوب مردم کردستان از این سفر زیارتی است تا جایکه تا کنون ۱۲ کاروان ویژه و خاص اهل سنت بوده است.
شیرزادی افزود: در زمینه دفاتر زیارتی هم در مجموع در سالجاری پنج دفتر به دفاتر استان اضافه و در حال حاضر ۲۸ دفتر زیارتی در سطح استان فعالیت میکند.
وی خاطرنشان کرد: تنها شهرستانی که دفتر زیارتی ندارد و پیگیر فعال کردن دفتر هستیم شهرستان دیواندره است که امیدواریم هرچه زودتر زمینه و ظرفیت لازم برای این مهم در این شهرستان فراهم شود.
ارسال نظر