مدیرکل آموزش و پرورش کردستان:
توسعه عدالت در احداث فضاهای آموزشی نیازمند اقدامات جهادی است
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در این نشست اظهار داشت : توسعه عدالت در احداث فضاهای آموزشی نیازمند اقدامات جهادی است و اینکه برای اجرای این طرح یک زمانبندی خاصی را در نظر گرفته شده است که باید حتما رعایت شود.
![توسعه عدالت در احداث فضاهای آموزشی نیازمند اقدامات جهادی است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/CIlD0Ip4MILc/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2ca1R8bfNXd/%D9%86%D8%A7%D8%B8%D9%85%DB%8C+%D8%AC%D9%84%D8%A7%D9%84.jpg)
، صبح امروز و با حضور ضرغام پرنیان مشاور مقام عالی وزارت، کارگروه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی تشکیل جلسه داد.
هاشم ناظمی جلال در ادامه سخنانش گفت: هم سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)و هم برنامه هفتم توسعه از این برنامه پشتیبانی میکنند؛ لذا در همین راستا ابتدا باید در درون خود آموزش و پرورش اقدامات کلیدی انجام دهیم و بعد از آن حساسیت موضوع را برای برون دستگاه بخصوص عامه مردم تبیین کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان افزود: اقدامات خوبی که در اجرای طرح شهید سلیمانی و رشد سرانه فضاهای ورزشی داشتیم، تجربه بسیار خوبی که برای این طرح در سطح استان می تواند موثر واقع گردد.
در ادامه هاشم ناظمی جلال تاکید کرد: ما باید با همت و همکاری تمامی دستگاهها، ارگانها و اقشار مختلف جامعه، به تحقق اهداف این طرح بزرگ بپردازیم. تنها با یک همکاری و هماهنگی جامع و فراگیر میتوانیم به بهترین نتایج دست یابیم و عدالت آموزشی را به تمامی نقاط استان گسترش دهیم.
وی همچنین اشاره کرد: اجرای این طرح نه تنها به بهبود شرایط آموزشی و پرورشی دانشآموزان کمک میکند، بلکه باعث ارتقاء سطح فرهنگی و اجتماعی منطقه نیز میشود. با ایجاد فضاهای آموزشی و پرورشی مناسب، میتوانیم نسلهای آینده را برای داشتن آیندهای روشنتر و بهتر آماده کنیم.
ابراهیم مرادی مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کردستان هم در این نشست اعلام کرد: در راستای توسعه و بهبود شرایط آموزشی استان، کارگروههای استانی و شهرستانی برای اجرای طرح تشکیل شدهاند و اجرای این طرح در استان کردستان دارای شش مسیر اصلی است که شامل حذف مدارس کانکسی، حذف مدارس سنگی، حذف مدارس تخریبی، کاهش تعداد دانشآموزان در کلاسها با تراکم بالای ۳۵ نفر، ساخت چهار مدرسه در شهرستان بانه به دلیل پایین بودن سرانه فضای آموزشی بصورت اولویت و نهایتاً تهیه اطلس سرانه فضاهای آموزشی استان میباشد.
وی در ادامه افزود: رابطان اجرای پروژهها در سطح شهرستانها و مناطق باید بسیار فعال باشند و از تمام ظرفیتهای در اختیار به خوبی استفاده کنند. اقدامات عمرانی و نوسازی مدارس نه تنها به بهبود شرایط تحصیلی دانشآموزان کمک میکند، بلکه باعث ارتقاء سطح آموزشی و فرهنگی منطقه نیز میشود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همچنین تاکید کرد: با تشکیل کارگروههای استانی و شهرستانی، امیدواریم تا با همت و تلاش تمامی ارگانها و دستگاههای ذیربط، بتوانیم گامهای مؤثری در جهت اجرای موفق این طرح برداریم و شرایط بهتری را برای دانشآموزان استان فراهم کنیم.
عسکری فرماندار شهرستان سنندج هم در این نشست اظهار داشت: مهمترین نقش در اجرای این طرحها را خود آموزش و پرورش ایفا می کند لذا مدرسهسازی باید تبدیل به گفتمان غالب شود و ما هم در مجموعه وزارت کشور حسب دستور ریاست محترم جمهور و با توجه به نیاز مبرم به فضاهای آموزشی مناسب، این امر را در صدر برنامههای کاری قرار داده ایم.
وی همچنین افزود: برای تحقق این هدف، باید تمامی ظرفیتهای موجود را بهکار بگیریم. تنها با همکاری و همیاری تمامی ارگانها و دستگاهها، میتوانیم گامهای مؤثری در جهت ارتقاء و توسعه فضاهای آموزشی استان برداریم.
احمد عبداللهی معاون فرماندار شهرستان سنندج هم در این نشست تاکید کرد: حتما در تاسیس فضاهای جدید آموزشی آینده نگری لازم بر اساس شاخص های جمعیتی در نظر گرفته شود تا در آینده سبب اتلاف سرمایه های مادی و معنوی نگردد.
ارسال نظر