English

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان:

۲ هزار و ۱۹۸ هکتار از جنگل ها و مراتع کردستان تخریب شده است

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: امسال ۲۴۶ فقره حریق در سطح جنگل ها و مراتع استان به وقوع پیوست و ۲ هزار و ۱۹۸ هکتار از جنگل ها و مراتع کردستان تخریب شده است.

۲ هزار و ۱۹۸ هکتار از جنگل ها و مراتع کردستان تخریب شده است
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، بهزاد شریفی پور در نشست اعلام برنامه‌های هفته منابع طبیعی گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۲ هزار و ۱۹۸ هکتار از عرصه‌های طبیعی استان شامل جنگل و مراتع، تخریب شده است.

شریفی پور عنوان کرد: در ۱۱ ماه گذشته ۲ هزار و ۲۳۰ فقره پرونده قاچاق چوب، ۷۰ پرونده تخریب جنگل و مراتع و بیش از ۲ هزار پرونده برای قطع درختان، بوته کنی و چرای غیرمجاز تشکیل شده است.

وی به ۲۴۶ فقره حریق نیز از ابتدای امسال تا کنون اشاره کرد و افزود: این آتش سوزی‌ها منجر به از بین رفتن ۳ هزار و ۱۶۵ هکتار از جنگل‌ها و مراتع شده است.

مدیر کل منابع طبیعی استان کردستان با اشاره به اینکه از مجموع مساحت کل استان، ۳۴۰ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۶۰ هزار هکتار مراتع است گفت: حریق، سود جویی و تغییر شرایط آب و هوایی بیشترین مخاطرات جنگل‌ها و مراتع استان کردستان است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان همچنین اظهارداشت: امسال بیش از ۳ میلیون اصله نهال در نهالستان‌های استان برای طرح زراعت چوب تولید شده که تا کنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار اصله آن توزیع شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه